Sök

Vikariat för administratör på Fastighetsavdelningen


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Fastighetsavdelningens uppdrag är att förvalta Varberg kommuns fastigheter så att kapitalvärdet på både kort och lång sikt består samt att kommunens förvaltningar kan bedriva sina verksamheter i ändamålsenliga lokaler. Fastighetsavdelningen strävar efter en nöjd kund och detta ska synas i allt avdelningen utför. Kunden i fokus! Fastighetsavdelningen söker nu en vikarie till den administrativa gruppen på enheten Service.


Arbetsuppgifter

Vi söker nu en vikarierande administratör för att stötta den administrativa gruppen i deras dagliga uppdrag. Du kommer dagligen ha kontakt med många olika verksamheter i deras varierade behov och mycket av ditt uppdrag kommer att bestå i stöttning och administration runt uppdraget tillträden. Du har en god digital mognad och har lätt för att lära dig nya datorprogram. Du är strukturerad och sätter stort värde i att kunna bemöta våra kunder väl i både tal och skrift. Vi sätter stort värde i att du kan samarbeta utan prestige med övrig avdelning. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå i: • Administration av ut- och inlåning av nycklar och passerbrickor till hyresgäster och entreprenörer.  • Programmering av brickor i passersystemet. • Beställning av nycklar, cylindrar. • Registrering av nycklar. • Administration av nyckel- och larmdokumentation. • Vara behjälplig med administrativa uppdrag för avdelningen.

Kvalifikationer

• Körkort B


Erfarenhetskrav

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Kommunens policy är att erbjuda alla sina anställda önskad sysselsättningsgrad. Det innebär att även för de tjänster som utannonseras som deltider, så finns möjlighet att önska högre sysselsättning. De utökningar som erbjuds kan innebära kombinationer av arbetsuppgifter och arbetsplatser. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-12-05

Referensnummer: A1070349


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Varaktighet: 3-6 månader

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Stefan Lysén, Enhetschef Fastighetsavdelningen

Telefon: 0340-889 56

Mobiltelefon: 072-151 61 85


Fackliga kontaktpersoner

Rikard Gunnarsson


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter