varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Skolsköterska, Hagaskolan


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Hagaskolan är en mångkulturell och flerspråkig F-9 skola med ca 440 elever i centrala Varberg.


Arbetsuppgifter

Du följer Varbergs kommuns basprogram för elevhälsans medicinska insats, som bland annat innebär hälsosamtal, vaccinationer, öppen mottagning och att medverka i skolans elevhälsoteam. Du verkar för att eleverna ska få så god utveckling som möjligt genom att skapa miljöer som främjar elevernas lärande, utveckling och hälsa. Du stödjer elevens utveckling mot skolans mål, initierar förebyggande och hälsofrämjande åtgärder på individ- och gruppnivå. Du arbetar i nära samarbete med elev, vårdnadshavare, lärare och skolledning. Även samverkan med externa aktörer så som BUP, habilitering och barnmedicin ingår i uppdraget.

Kvalifikationer

Legitimerad skolsköterska med vidareutbildning till skolsköterska alternativt specialistutbildning inom barn- och ungdom eller distriktssköterska. Du är driven och engagerad i ditt arbete, du skapar goda relationer och inger förtroende. Som person är du trygg, stabil och har god självinsikt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. God datavana är en förutsättning då all dokumentation sker i datajournal, PMO. Du har körkort och tillgång till egen bil. Det är meriterande med erfarenhet av att ha arbetat som skolsköterska med erfarenhet från skolhälsovård. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Kontaktperson om du vill fråga om att arbeta som skolsköterska i Varberg: Kerstin Sandsjö medicinskt ledningsansvarig skolsköterska mobil: 070-999 78 36 Alla medarbetare i Varbergs kommun har bland annat möjlighet att köpa ett rabatterat pendelkort, få ekonomiskt friskvårdsstöd och hyra en cykel eller elcykel till ett förmånligt pris. Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-06-17

Referensnummer: A1031080


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: 100%

Tillträdesdatum: 2021-08-09

Tillträde: eller enligt överenskommelse.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: http://www.varberg.se/pedagogvarberg


Upplysningar

Susanne Bertelsen, rektor

Telefon: 076-6325697


Lars-Gunnar Forslund, Rektor

Telefon: 0733-83 86 83


Fackliga kontaktpersoner

Helena Olsson, Vårdförbundet Tel: 0721597106


Jeanette Persson, Vårdförbundet Tel: 0723510675


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter