varningsikon

2020-04-08

Information med anledning av covid-19

Varbergs kommun följer aktivt händelseutvecklingen kring coronaviruset covid-19. Vi samverkar med Länsstyrelsen och andra myndigheter samt följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Läs mer

Sök

Sommarjobbare Hjälpmedelsservice


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Socialförvaltningen erbjuder ett självständigt och omväxlande arbete inom vård och omsorg där du kan arbeta på varierande tider. Arbetar du med vård och omsorg i Varbergs kommun så är du i en organisation där vi sätter människors behov av hjälp i centrum. Det handlar också om att bemöta alla med respekt. Kvalitet inom socialt arbete betyder att vi levererar omsorg och service som motsvarar den enskildes behov. Vi arbetar utifrån ett rehabiliterande synsätt där vi i alla led fokuserar på de resurser och den vitalitet som finns hos varje människa.


Arbetsuppgifter

Som sommarjobbare kommer du att tillsammans med hjälpmedelsteknikerna på Hjälpmedelsservice och i samarbete med arbetsterapeuter, sjukgymnaster och omvårdnadspersonal vara delaktig i hjälpmedelshantering till kunder i ordinärt boende, särskilt boende och gruppboende i Varbergs kommun. Arbetsuppgifterna som sommarjobbare på Hjälpmedelsservice är att hämta in och lämna ut hjälpmedel, utföra upp och nedmontering av digitala lås samt administration. Du kommer hantera olika datasystem, utföra reparationer och rekonditionering av hjälpmedel samt vara behjälplig i förrådshantering. Vidare jobbar Hjälpmedelsservice med besiktningar, kontroller och enklare anpassningar av hjälpmedel.

Kvalifikationer

Vi söker dig med intresse för teknik och som är praktiskt lagd. Du har god datorvana och erfarenhet av arbete med datorbaserade system. B-körkort är meriterande. Du skall i ditt arbete som sommarjobbare på Hjälpmedelsservice ha god samarbetsförmåga och kunna arbeta självständigt d.v.s. planera och utföra arbetsuppgifter under eget ansvar. Du är lösningsfokuserad, serviceinriktad och har ett gott bemötande gentemot kund. Vi förväntar oss att du är en lagspelare och bidrar till ett bra arbetsklimat. Behov av god fysik då tunga lyft förekommer. Stor vikt vid personlig lämplighet.


Övrigt

Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-04-06

Referensnummer: A939614


Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: Heltid

Tillträde:


Upplysningar

Ulf Martinsson, enhetschef

Telefon: 0706-2611008


Fackliga kontaktpersoner

ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter