varningsikon

2021-01-22

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Barnskötare, Nya Stenens förskola Tvååker


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Stenens förskola i Tvååker är nybyggd och öppnar i augusti 2021. Förskolan kommer att ha plats för 160 härliga barn. Utbildningen och undervisningen på Stenens förskola kommer att genomsyras av nyfikenhet, kreativitet och glädje, där barnens bästa alltid står i centrum. Vi utgår från ett relationellt perspektiv där vi genom vår undervisning, tillsammans med barnen skapar bästa möjliga förutsättningar för lärande och utveckling för varje barn. På Stenens förskola kommer ett positivt förhållningssätt mot barn, föräldrar och kollegor att värderas mycket högt. Vi vill skapa ett gott samarbete över hela förskolan och vi tror på att ta tillvara vara på varandras kompetenser och erfarenheter i arbetslagen. Vi kommer att arbeta i storarbetslag, där vi jobbar parvis under del av dagen. I paren följer vi undervisningen och dokumenterar de lärprocesser vi skapar tillsammans med barnen. Att arbeta med barnen i mindre grupper ger oss möjlighet att differentiera vår undervisning på ett bättre sätt.


Arbetsuppgifter

Vill du anta utmaningen att vara med i starten av en nyöppnad förskola i Tvååker? Förskolan ska vara rolig, trygg och lärorik. Du som barnskötare ska tillsammans med övriga pedagoger i arbetslaget planera, genomföra och utvärdera undervisningen. Undervisningen bedrivs i enlighet med målen i läroplanen. Tillsammans med övriga i arbetslaget ska du ge varje barn en trygg omsorg samt främja barnets utveckling och lärande. Vi arbetar systematiskt med barnhälsa och SKA för att utveckla och säkerställa kvalitén i utbildningen. Du är en uppdragsmedveten barnskötare som kan bidra till ett gott förhållningssätt, skapa kvalitativa och utmanande lärmiljöer och utveckla pedagogiska processer. Alltid med barnens bästa för ögonen. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga, flexibilitet och ett positivt förhållningssätt.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning, Barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande som arbetsgivare bedömer likvärdig. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

4-6 tjänster. Ange önskad sysselsättningsgrad i ansökan. Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-01-17

Referensnummer: A990719


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Dessa tjänster har en sysselsättningsgrad om 75-100% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträdesdatum: 2021-08-09

Tillträde: Eller enligt överenskommelse.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 6

Länk till mer information: https://varberg.se/pedagogvarberg


Upplysningar

Linda Persson, Rektor

Telefon: 0734-45 77 15


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0721-51 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter