Sök

Lärare grundskolans tidigare år, Mariedalsskolan


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Mariedalsskolan är en skola med elever i grundskolans årskurs F-3 samt elever i grundsärskolan. Skolan ligger i centrala Varberg och har ca 250 st elever. Denna tjänst riktar sig mot att arbeta i grundskolan. Vi arbetar systematiskt för att utveckla kvalitén i undervisningen för elevernas lärande både under skoldagen och fritids vistelsen. Skolans kultur är formad genom att vi samverkar och arbetar tillsammans i kollegiet och mellan professioner.


Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som klasslärare med tvålärarskap och ingå i ett arbetslag. Tvålärarsystemet innebär att två lärare arbetar tillsammans i klassrummet. De planerar, undervisar och samarbetar och har gemensamt ansvar i och utanför klassrummet. Vi utgår från ett formativt arbetssätt genom kollegialt lärande och ämnesdidaktiskt kollegium bidrar till ökad måluppfyllelse.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare med behörighet att undervisa i F-3. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Varbergs Kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-11-28

Referensnummer: A1070304


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: 100%

Tillträdesdatum: 2022-01-10

Tillträde: eller enligt överenskommelse

Varaktighet: 3-6 månader

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: http://www.varberg.se/pedagogvarberg


Upplysningar

Anna Ljungdahl, Rektor

Telefon: 0732-43 83 30


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 0721-51 73 78


Lärarnas Riksförbund Tel: 0721-51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter