Sök

Barnskötare, Barnabro förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Barnabro förskola är en förskola med två avdelningar som är belägen i norra delen av Varbergs centralort. Tjänsten är placerad på avdelning Sunnan, 3-5-års avdelning. På avdelningen arbetar man med tydlig struktur och pedagogerna arbetar i par. Stort fokus ligger på språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt då många barn har svenska som andraspråk.


Arbetsuppgifter

Du är en erfaren barnskötare med goda ledaregenskaper som självständigt kan leda och ansvara för planerad undervisning. Du kan använda alternativ kommunikation såsom TAKK och har god förmåga att kommunicera på svenska samt gärna även på albanska. Språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt är en viktig del i ditt pedagogiska arbete för att skapa bästa möjliga lärande och utveckling hos barnen. Du har god samarbetsförmåga och har alltid barnens bästa för ögonen.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning, Barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-11-30

Referensnummer: A1069554


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Denna tjänst har en sysselsättningsgrad om 50% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträdesdatum: 2022-01-10

Tillträde: Enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Inger Svensson, Rektor

Telefon: 076-61 07 561


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0721-51 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter