varningsikon

2020-11-04

Skärpta råd för att begränsa smittspridningen i Halland

Till följd av en ökad smittspridning av covid-19 har Folkhälsomyndigheten tillsammans med Region Hallands smittskyddsläkare beslutat om lokala allmänna råd som gäller från och med den 3 november. Läs mer om hur Varbergs kommun anpassar verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Skärpta råd för att begränsa smittspridningen i Halland

Sök

Skolsköterska till Peder Skrivares skola enhet 2


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Peder Skrivares skola (PS) är Varbergs största och mest populära gymnasieskola med cirka 1800 elever och 200 personal. Vår storlek innebär att vi har resurser att erbjuda våra elever ett rikt utbud av utbildningar och inriktningar samt stora möjligheter till individuella variationer.


Arbetsuppgifter

Du följer Varbergs kommuns basprogram för elevhälsans medicinska insats, som bland annat innebär hälsosamtal, öppen mottagning och medverkan i elevhälsoteam. Du verkar för att eleverna ska få en så god utveckling som möjligt genom att skapa miljöer som främjar elevernas lärande, utveckling och hälsa. Du stödjer elevens utveckling mot skolans mål, initierar förebyggande och hälsofrämjande åtgärder på individ- och gruppnivå. Du arbetar i nära samarbete med elev, vårdnadshavare, lärare, övrig elevhälsa och skolledning. Även samverkan med externa aktörer såsom BUP, barnmedicin samt VPM ingår i uppdraget. Du kommer huvudsakligen att arbeta med elever inom Estetiskt program, Naturvetenskapsprogrammet samt Teknikprogrammet.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning till skolsköterska alternativt specialistutbildning inom barn- och ungdom eller distriktsköterska. Du har lätt för att samarbeta, är bekväm med att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du är driven och engagerad i ditt arbete, du skapar goda relationer och inger förtroende. Som person är du trygg, stabil och har god självinsikt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet av arbete med barn och ungdomar är meriterande. God datavana är en fördel, då all dokumentation sker i datajournal, PMO. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg och examensbevis samt yrkeslegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-11-23

Referensnummer: A986228


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: 80%

Tillträdesdatum: 2021-02-08

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Lars Kyllergård, Rektor

Telefon: 0340-697018

Mobiltelefon: 0708-407018


Fackliga kontaktpersoner

ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter