Sök

Studie- och yrkesvägledare, Rolfstorps skola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Välkommen att söka en tjänst hos oss på Rolfstorps skola! Vi är en F-9 skola. Skolan är belägen i Varbergs kommuns östra delar. Vi söker dig som tycker om att arbeta självständigt, som har en god förmåga att få en bra överblick över verksamheten och som tycker om att strukturera och organisera.


Arbetsuppgifter

Du deltar aktivt i arbetet kring eleverna och bidrar med din kompetens till ett konstruktivt arbete på enheten. Du ser elevernas behov och planerar ditt arbete utifrån varje elevs förutsättningar. Du följer kontinuerligt upp arbetet och reflekterar över insatser och resultat tillsammans med andra professioner. Utifrån de sammanhang du deltar i och de mönster som blir synliga förhåller du dig till olika perspektiv med barnets lärande och hälsa i fokus. Du utvärderar systematiskt, enskilt och tillsammans med andra, genomförda insatser. Du har en positiv förväntan och en nyfiken ingång i mötet med alla. Du omprövar dina egna tankar i relation till uppkomna situationer och i samtal med andra. Du är medveten om att varje situation kan ses/betraktas från olika perspektiv och ståndpunkter. Du arbetar aktivt för att skapa en god relation med dem du möter och har en medveten tanke om samtalets och handlingens betydelse. Du har ett inlyssnande förhållningssätt och en tydlighet i kommunikationen som leder till en känsla av trygghet och trivsel. Du är medveten om att du som stödfunktion har ett viktigt och kompletterande uppdrag och du fångar alltid möjligheter till att på ett utvecklande sätt bidra med din kompetens på organisation- grupp- individnivå.

Kvalifikationer

Studie- och yrkesvägledarexamen. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Kommunens policy är att erbjuda alla sina anställda önskad sysselsättningsgrad. Det innebär att även för de tjänster som utannonseras som deltider, så finns möjlighet att önska högre sysselsättning. De utökningar som erbjuds kan innebära kombinationer av arbetsuppgifter och arbetsplatser. Om du erbjuds anställning inom förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2023-01-30

Referensnummer: A1190026


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Denna tjänst har en sysselsättningsgrad om 40% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträdesdatum: 2023-03-20

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: https://varberg.se/pedagogvarberg.4.397a0bb8176383620ee54fbf.html


Upplysningar

Stefan Allert, Rektor

Telefon: 0706-23 12 06


Fackliga kontaktpersoner

Sveriges Lärare Tel: 0721-51 73 78 / 0721-51 73 92


Sveriges Lärare Tel: 0721-51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter