Sök

Måltidsbiträde/Lokalvårdare till Trönninge och Bläshammar


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Vi söker nu ett måltidsbiträde/lokalvårdare till område 5. Tjänsten innebär arbete på flera enheter inom ett geografiskt område 5 på Kost och Städ. Du arbetar på områdets samtliga enheter och täcker i första hand upp vid planerad semester och ledigheter. Arbete inom hela Kost och städ förekommer när du inte blivit bokad inom ditt område. Du kommer tillhöra arbetsgruppen Trönningeskolan inom Kost och Städ.


Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär arbete inom Kost och Städ. Det är av stor vikt att du har servicetänk med kunder och personal i fokus. I arbetsuppgifterna ingår bl.a.: - Servera och bereda frukost och mellanmål - Specialkosthantering - Koka potatis, pasta och gryn. Bereda sallad. - Egenkontroll för kök och städ - Disk och städning av kök - Lokalvård - Hantera och köra städmaskiner - Beställningar via digital e-handel - Möta våra kunder

Kvalifikationer

Vi söker dig som är positiv, har service- och ansvarskänsla utöver det vanliga och tycker om att arbeta med människor. Du är en drivande person som är lösningsfokuserad och bidrar med nytänkande och inspiration. Du har ett genuint intresse för mat och en stor passion för matlagning från grunden med kunden i fokus. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra och inte vara rädd för att ta kontakt med gäster, personal och kunder då du är vårt ansikte utåt. Vi ser att du har: - Livsmedelsutbildning på gymnasienivå alternativt motsvarande utbildning. - Erfarenhet som måltidsbiträde samt erfarenhet av lokalvård. - Erfarenhet av städning i offentlig miljö. - Pryl eller annan certifierad lokalvårdsutbildning samt kunskap om golv är meriterande. - Goda datakunskaper krävs då vi arbetar med elektronisk handel och kostdataprogram - HACCP-utbildning - Körkort B - Du bör ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift - Du delar vår värdegrund där jämställdhet och mångfaldsperspektiv är naturliga delar För att trivas med denna tjänst behöver du ha en stor grad av flexibilitet, vara lyhörd samt ha ett gott sinne för samarbete. Vid rekryteringen läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer sker löpande.


Övrigt

Arbetstid: Du behöver kunna börja 05:30 alternativt 06:00 varje dag (måndag-fredag). Kommunens policy är att erbjuda alla sina anställda önskad sysselsättningsgrad. Det innebär att även för de tjänster som utannonseras som deltider, så finns möjlighet att önska högre sysselsättning. De utökningar som erbjuds kan innebära kombinationer av arbetsuppgifter och arbetsplatser. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2024-02-14

Referensnummer: C174808


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Jenny Skansen, Enhetschef

Mobiltelefon: 0706697183


Fackliga kontaktpersoner

Kommunals expedition


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter