varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Lärare hemkunskap, Rolfstorps skola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Rolfstorps skola ligger naturskönt ca 15 km öster om Varberg. Verksamheten består av en enhet med åk F-3, ca 100 elever och en enhet med åk 4-9, ca 180 elever. Rolfstorps skola är en trivsam skola där "alla känner alla". Vi vill tillsammans utveckla undervisningen genom fortbildningsinsatser och kollegialt lärande i olika former för att på så sätt skapa goda förutsättningar för elevernas lärande. I vår utvecklingsplan ligger fokus på våra lärmiljöer och på differentierad undervisning.


Arbetsuppgifter

Vi söker nu en vikarierande lärare i Hem- och Konsumentkunskap till Rolfstorps skola 4-9. Du kommer att ingå i arbetslaget för åk 7-9 på Rolfstorps skola. I arbetslaget får du möjlighet till stöd och utveckling tillsammans med kompetenta kollegor. Delta i kontinuerlig fortbildning. Under vårterminen 2021 kommer du undervisa motsvarande ca 40 %. Beroende på ämnesbehörighet finns goda möjligheter att fylla ut tjänstgöringsgraden, behörighet i matematik t.ex. är meriterande.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare för undervisning i hem- och konsumentskap. Du är positiv, flexibel och lösningsfokuserad. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Kommunens policy är att erbjuda alla sina anställda önskad sysselsättningsgrad. Det innebär att även för de tjänster som utannonseras som deltider, så finns möjlighet att önska högre sysselsättning. De utökningar som erbjuds kan innebära kombinationer av arbetsuppgifter och arbetsplatser. Om du erbjuds anställning inom förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-02-28

Referensnummer: A1006456


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Denna tjänst har en sysselsättningsgrad om 40% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträdesdatum: 2021-04-12

Varaktighet: 11 dagar - 3 månader

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: https://varberg.se/pedagogvarberg


Upplysningar

Stefan Allert, Rektor

Telefon: 0706-23 12 06


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 0721-51 73 78


Lärarnas riksförbund Tel: 0721-51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter