Sök

Förskollärare, Brunnsbergs förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Brunnsbergs förskola ligger i centrala Varberg alldeles nära skog, äng och en fin offentlig lekplats. Förskolan har två hemvister, Norr med barn 2-6 år och Söder med barn 1-3 år. Brunnsbergs förskola arbetar med fokus på hållbarhet - både socialt, ekonomiskt och miljömässigt.


Arbetsuppgifter

Du ska vara en genuint närvarande förskollärare som vill utmana barnen utifrån deras intressen och med läroplanens mål i fokus. Du bidrar till att skapa goda lärmiljöer och utveckla pedagogiska processer där undervisningen blir synlig. Vi arbetar med att utveckla vår relationskompetens där pedagoger värderar och planerar sitt agerande med vetskap om barnens erfarenheter och livssituation. I samspel med barnen ger du varje barn utrymme att utvecklas utifrån sina unika egenskaper. Du är närvarande, medforskande och aktiv i deras lek, och lärande. Flexibilitet och följsamhet krävs då vi alla på förskolan hjälps åt vid behov. Lpfö-18 och skollagen är naturligtvis våra styrdokument. Glädje och trivsel är nödvändiga ingredienser! I mötet med vårdnadshavare är du lugn, trygg och positiv. Du kommer i första hand vara placerad på en avdelning med barn 1-3 år.

Kvalifikationer

Legitimerad förskollärare för förskolan. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-10-15

Referensnummer: A1058758


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Denna tjänst har en sysselsättningsgrad om 70-80% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträdesdatum: 2022-01-04

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: https://varberg.se/pedagogvarberg


Upplysningar

Caroline Josander, Rektor

Telefon: 073-32 99 221


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 0721-51 73 78


Lärarnas Riksförbund Tel: 0721-51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter