Sök

Stödassistenter inom LSS och Socialpsykiatri.


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Att jobba för Varbergs omsorg är inte som att jobba för vem som helst. Vi har många olika yrken och karriärmöjligheter att välja bland. Det är ett växande område och vi behöver mer personal i framtiden. Men kanske viktigast av allt är att du gör skillnad i andra människors liv. Vi står för omsorg med mycket hjärta. Vi söker stödassistent till Gasellgatan som är ett LSS-boende (lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade) som riktar sig till personer med LSS-tillhörighet samt psykiatrisk problematik. Vi söker även stödassistent till Träslövsvägen 23:3 som är ett socialpsykiatri boende. Man kommer att arbeta på båda enheterna


Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar omvårdnad, pedagogiskt och praktiskt stöd i den dagliga livsföringen, läkemedelshantering efter delegering och social dokumentation. Du ska i samarbete med den enskilde och/eller dennes nätverk upprätta, driva och följa upp genomförandeplanens mål och förverkliga största möjliga kvalitet och delaktighet i vardagen. Svara för den enskildes omvårdnad, stötta och uppmuntra till självständighet. Det är viktigt att kunna skapa, bibehålla och utveckla en god kontakt med anhöriga, god man/förvaltare, sjukvård och andra myndigheter för den enskilde. Dygnspass med sovande jour ingår i arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska, skötare eller utbildning som värderas motsvarande. Du ska vara lyhörd och engagerad på ett sätt som skapar möjligheter och förutsättningar för den boende i dess vardagliga liv. Du skall vara en god och tydlig kommunikatör i samspelet med den boende. Du skall besitta en god förmåga att se helhet och sammanhang och samtidigt kunna ta hänsyn till enskilda personers behov. Erfarenhet med liknande arbetsuppgifter samt målgruppen ser arbetsgivaren som meriterande. Du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med kunder, anhöriga och dina arbetskamrater.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att medarbetare har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-08-07

Referensnummer: Varbergs Omsorg 45/22


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: Eller den tjänstgöringsgrad du önskar

Tillträde: Enligt överenskommelse Löpande rekrytering

Antal tjänster: 2


Upplysningar

Malin Widman, Enhetschef

Telefon: 073-716 22 20


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal, expeditionen Tel: 072-151 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter