Sök

Administratör till fastighetsavdelningen


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Vi är ca 450 anställda och omsätter drygt 700 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består av följande verksamheter: • Fastighet • Kost och städ • IT-avdelning • Central Administration Fastighetsavdelningens uppdrag är att förvalta Varberg kommuns fastigheter så att kapitalvärdet på både kort och lång sikt består samt att kommunens förvaltningar kan bedriva sina verksamheter i ändamålsenliga lokaler. Fastighetsavdelningen strävar efter en nöjd kund och detta ska synas i allt avdelningen utför.


Arbetsuppgifter

I administrationsgruppen har ni ett gemensamt ansvar för administration av larm samt att administrera nycklar och passerbrickor till kommunanställda, hyresgäster och entreprenörer. Förutom detta ansvarar du för administration kopplat till myndighetsbesiktningar samt vara fastighetsavdelningens IT-kontaktperson. I detta uppdrag ingår det att beställa hårdvara, digitala hjälpmedel, programbehörigheter och tillbehör till avdelningens anställda. Du är även personen som i första hand stöttar avdelningen i IT-frågor. Som person har du en hög servicenivå och är van att hantera kunder och leverantörer både direkt, via e-post och telefon.

Kvalifikationer

I rollen som IT-kontaktperson är kravet att du är en van datoranvändare. Du har en stor förståelse för olika kompetens hos användare. Svenska i tal och skrift Engelska i tal och skrift Tidigare erfarenheter är meriterande B-körkort krävs


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att medarbetare har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-10-23

Referensnummer: A1155858


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Malin Bengtsson, TF enhetschef/Verksamhetsutvecklare

Telefon: 0708-29 33 08


Fackliga kontaktpersoner

Rikard Gunnarsson Tel: 0706-076774


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter