Sök

Naturvärdar i Varberg - säsongssarbete


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss?


Arbetsuppgifter

I samarbete med Region Halland kan vi nu erbjuda unika arbetstillfällen som Naturvärdar. Varberg är en stor turiststad som blommar upp framför allt under sommaren och som Varbergs Naturvärd kan du vara med och bidra till att hjälpa turister och invånare att ta hand om vår fantastiska natur på ett hållbart sätt. Dina arbetsdagar kommer i största utsträckning att tillbringas utomhus genom att exempelvis vandra våra leder för att se till att de hålls rena och fina. Hjälpa våra vandrare, cyklister och turister med alla tänkbara frågor och funderingar de kan tänkas ha. Du kommer att få specifika naturvårdande insatser så som exempelvis tillverka och sätta upp fågelholkar och laga spångar. Kanske har du själv några bra och spännande idéer! I samband med introduktionsveckan så får du ett utbildningspaket med bland annat Värdskapsutbildning, Hållbarhetsutbildning, HLR (hjärt- och lungräddning), Första hjälpen m.fl. Du kommer även få ett klädpaket vid arbetsstart.

Kvalifikationer

Vi söker dig som tycker om att vara ute i naturen och att röra på dig dagligen. Du är ansvarstagande, har lätt för att samarbeta, är hjälpsam och initiativrik. Eftersom jobbet innebär att ta kontakt och kommunicera med andra människor så är det ett krav att kunna göra sig förstådd på svenska och engelska. Det är även meriterande om du kan tala flera språk. Vi ser gärna att du går på ett naturbruksgymnasium eller motsvarande, men det är inget krav. Körkort är ett krav för två av fyra tjänster.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att medarbetare har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2024-03-01

Referensnummer: A1273179


Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning: Timavlönad

Beskrivning av omfattning: Anställningen är mellan v. 26 -32, måndag till fredag 07.00-16.00.

Tillträdesdatum: 2024-06-24

Tillträde: Tillträde efter överenskommelse.

Varaktighet: 11 dagar - 3 månader

Antal tjänster: 4


Upplysningar

Johanna Östheden Andersson, NOD

Telefon: 070-221 08 10


Maria Carlsson, ansvarig turistinformationen

Telefon: 0340-868 06


Fackliga kontaktpersoner

ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter