Sök

Barnskötare, Stenåsa förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Stenåsa förskola ligger i centrala Varberg med närhet till både skog och äng. Förskolan har fyra hemvister och en stor varierad gård som främjar barnens viktigaste upplevelse - leken! På förskolan arbetar vi tillsammans för att erbjuda en spännande lärmiljö både inom- och utomhus. På Stenåsa förskola har vi ett gott samarbete och hos oss är det viktigt att alla får utveckla sin kompetens i ett kollegialt lärande. Alla behövs och alla är viktiga aktörer på vår förskola och i vårt team.


Arbetsuppgifter

Hos oss är barnen i centrum och vårt uppdrag är att ge varje barn grunden för ett livslångt lärande. Som barnskötare på Stenåsa förskola arbetar du i par med en förskollärare. Du ingår också i ett storarbetslag tillsammans med ytterligare en barnskötare och förskollärare. Tillsammans med ditt arbetslag genomför du planering, genomförande och utvärdering kopplat till förskolans utbildningsuppdrag i Lpfö18. Hos oss fyller alla pedagoger en viktig roll för utvecklingen av verksamheten. Vi arbetar med ett positivt, flexibelt och öppet förhållningssätt. Du som barnskötare har förmåga att bygga trygga relationer, skapa lugn och bidra till att alla barn känner sig sedda. Vi tror att du är nyfiken, lugn och positiv. Att du har ett lågaffektivt bemötande och kunskaper i TAKK och språkutveckling ser vi som meriterande. Stenåsa förskola har ett nära samarbete med Karlbergs förskola och vi har även nätverk med andra närliggande förskolor. Hos oss är det viktigt att alla får ta vara på och utveckla sin kompetens i ett kollegialt lärande.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning, Barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av arbete med NPF, kunskaper i TAKK och bildstöd är meriterande. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2023-11-21

Referensnummer: A1257619


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Denna tjänst har en sysselsättningsgrad om 80% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträdesdatum: 2024-01-05

Tillträde: Enligt överenskommelse

Varaktighet: 3-6 månader

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Josefine Claesson, Rektor

Telefon: 076-6107517


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0721-51 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter