varningsikon

2020-05-25

Information med anledning av covid-19

Varbergs kommun följer aktivt händelseutvecklingen kring den pågående coronapandemin. Vi samverkar med Länsstyrelsen och andra myndigheter samt följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Läs mer

Sök

Personlig assistent


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Att jobba för Varbergs omsorg är inte som att jobba för vem som helst. Vi har många olika yrken och karriärmöjligheter att välja bland. Det är ett växande område och vi behöver mer personal i framtiden. Men kanske viktigast av allt är att du gör skillnad i andra människors liv. Vi står för omsorg med mycket hjärta.


Arbetsuppgifter

Vi söker personlig assistent till en flicka på 8 år med flerhandikapp och stort omvårdnadsbehov. Du kommer bland annat att arbeta med personlig omvårdnad samt med kommunikationsträning. Arbetet kommer att utföras i hemmet tillsammans med familjen och kommer omfatta både dag- och nattarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som brinner för att jobba med barn. Utbildning är inget krav men det är en merit att ha undersköterskekompetens eller likvärdig utbildning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du har goda omvårdnadskunskaper och gärna erfarenhet att arbeta med barn med funktionshinder. Du bör ha en lugn och trygg personlighet med stort hjärta för andra människor. Du har god samarbetsförmåga och en positiv grundsyn. Dokumentation är en del av arbetet. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Datavana och körkort krävs.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-05-25

Referensnummer: Varbergs Omsorg 21/20


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: HeltidEller den tjänstgöringsgrad du önskar.

Tillträde: Tillträde snarast. Anställning hos kunden är 70%. Övrig tid hos andra kunder.


Upplysningar

Edin Rujovic, Enhetschef

Telefon: 072-9613272


Fackliga kontaktpersoner

kommunal Tel: 072-1517376


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter