Sök

Livsmedelsinspektör (vikariat)


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Miljö- och hälsoskyddskontoret söker en vikarierande livsmedelsinspektör. Miljö- och hälsoskyddsförvaltningen arbetar primärt med myndighetstillsyn utifrån miljö- och livsmedelslagstiftning. Vi har idag 28 heltidstjänster.


Arbetsuppgifter

Vi har idag fem heltidstjänster som arbetar med tillsyn enligt livsmedelslagstiftning. Livsmedelsgruppen arbetar som ett team. Gruppen har stor frihetsgrad hur de styr, fördelar arbetsuppgifter och ansvar. En grundläggande förutsättning för styrmodellens funktionalitet är dock att alla medarbetare känner ett ansvar för helheten och förvaltningens gemensamma leverans av de uppdrag som givits förvaltningen.

Kvalifikationer

Vi behöver positiva och utåtriktade personer med utbildning avseende livsmedelstillsyn eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Fördjupad kunskap och erfarenhet av myndighetsarbete inom området är meriterande. Uppgifter inom tillsyn och rådgivning gällande dricksvatten kan ses som särskilt meriterande. Goda datakunskaper ser vi också som en fördel. Vi arbetar med ärendehanteringssystemet ECOS 2. Eftersom arbetet på en myndighet ställer speciella krav värderas dina personliga egenskaper mycket högt. Du bör också vara intresserad av att arbeta i grupp. Du är därför serviceinriktad och sätter gruppen före jaget. Men arbetsglädje, flexibilitet och lätt till skratt är nog så viktigt. Tror du att du kan komma i närheten av ovanstående så kommer vi att tro på dig. Vi har ambitionen att tro och lita på samt stötta varandra. B körkort krävs. Tjänsten är en tidsbegränsad anställning (vikariat) på cirka 1.5 år.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-10-17

Referensnummer: A1055822


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse.

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Anders Bergh , Miljö- och hälsoskyddschef

Telefon: 0340-88265

Mobiltelefon: 070-528 87 96


Fackliga företrädare nås via Varberg direkt , Varberg direkt

Telefon: 0340-880 00


Fackliga kontaktpersoner

ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter