varningsikon

2023-06-02

Hög brandrisk - förbjudet att elda i skog och mark

Det är torrt i skog och mark, risken för brand är mycket stor. Därför är det eldningsförbud i Varbergs kommun från 1 juni. Var även fortsatt sparsam med dricksvattnet.

Läs mer om Hög brandrisk - förbjudet att elda i skog och mark

Sök

Speciallärare, Hagaskolan


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Hagaskolan är en mångkulturell och flerspråkig F-9-skola med ca. 440 elever i centrala Varberg. Vi driver ett aktivt utvecklingsarbete med fokus på lärares ledarskap, differentiering och inkludering. Vi har relativt små elevgrupper och ett stort samarbete inom arbetslagen och mellan skola och fritidshem.


Arbetsuppgifter

Då vår specialpedagog skall lämna oss för pensionärslivet söker vi helst dig med både speciallärar- och specialpedagogisk kompetens. Du kommer ingå i vårt elevhälsoteam och där bidra med både förebyggande/främjande och åtgärdande uppgifter. Du samarbetar mycket med pedagogerna i de lägre årskurserna samt med fritidshemmen och givetvis även direkt med elever. Du och vår andra speciallärare har stort samarbete runt elever i behov av särskilt stöd. Du förväntas även bidra med din IKT-kompetens inom det specialpedagogiska området på hela skolan. Du kommer även kunna delta i kommunens nätverk för specialpedagoger/speciallärare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad speciallärare/specialpedagog, helst med båda inriktningarna språk-, skriv- och läsutveckling samt matematik för undervisning som avser särskilt stöd i de yngre årskurserna. Vi ser också gärna att du har en bred legitimation dvs. även för andra ämnen samt god kunskap i kompensatoriska läromedel och arbetssätt, gärna även kring generella läromedel inom IKT. Meriterande är att du är van att arbeta med plattformarna Unikum och PMO. Bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att medarbetare har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2023-05-28

Referensnummer: A1226042


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Denna tjänst har en sysselsättningsgrad om 60% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträdesdatum: 2023-08-11

Tillträde: Enligt överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: https://varberg.se/pedagogvarberg.4.397a0bb8176383620ee54fbf.html


Upplysningar

Kerstin Ekman Hake, Rektor

Telefon: 0704-90 14 58


Susanne Bertelsen, Rektor

Telefon: 0766-32 56 97


Fackliga kontaktpersoner

Sveriges Lärare Tel: 0721-51 73 78 / 0721-51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter