Sök

Avtalsutvecklare till Uppdragsavdelningen Socialförvaltningen


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Socialnämndens ansvar omfattar individ- och familjeomsorg samt omsorg om äldre och funktionsnedsatta. All myndighetsutövning, planering och beställning av tjänster är samlad i en gemensam uppdragsavdelning. Uppdragsavdelningen (ca 150 medarbetare) utreder behov, fattar beslut och beställer insatser från verksamheter inom kommunens egen regi eller från externa utförare. Avdelningen består av åtta enheter, samt en central stab där du kommer att vara placerad. Vi söker nu 1 engagerad avtalsutvecklare med inriktning mot målgrupperna.


Arbetsuppgifter

Arbetet som avtalsutvecklare är att arbeta för en god kvalité i verksamheten vilket innebär att arbeta strategiskt med planering, utveckling, omvärldsbevakning samt uppföljning och utvärdering. Dina arbetsuppgifter innebär att du ska vara drivande när det gäller att upprätta förfrågningsunderlag, planera och genomföra olika typer av uppföljningar. Stort fokus kommer att ligga på granskning, analys, verksamhetsutveckling och avtalsutveckling. Du kommer att arbeta i nära samarbete med exempelvis övriga utredare på enheten, chefer och kollegor på myndighetsenheten. Du kommer att vara drivande samt delta i olika samverkansformer med exempelvis våra utförare. I tjänsten kan andra arbetsuppgifter än de beskrivna ovan förekomma, exempelvis utredningar och yttranden till kommunens politiker.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har akademisk utbildning. Har erfarenhet av socialtjänst och en god allmän kunskap inom det sociala området. Har god kunskap i gällande lagar och förordningar. Meriterande är om du har erfarenhet av upphandling och avtalsuppföljning samt har arbetat i en politiskt styrd organisation. Du ska känna till lagstiftningen kring LOU (Lag om offentlig upphandling) och LOV (lag om valfrihetssystem). För att lyckas i rollen är du en person som är analytiskt och har förmåga att se de små detaljerna, likväl som helheten. Du är självständig och drivande med ett stort mått av integritet men har också en god förmåga att samarbeta med andra. Du är social och har lätt för att skapa kontakter och goda relationer. Du är noggrann och strukturerad, har en god datorvana samt mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-01-15

Referensnummer: A924481


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: Heltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse


Upplysningar

Maria Sjödahl, Avdelningschef

Telefon: 070 891 71 98


Fackliga kontaktpersoner

Visions Expedition Tel: 072-358 03 90


Akademikerförbundet SSR Tel:


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter