Sök

Publikvärd timanställning


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, då det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. I kommunen bor cirka 65 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. Vilket gör att behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Företag och människor har upptäckt fördelarna med Varberg och söker sig till en kommun med hög livskvalitet. Varbergs kommun har en vision. År 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. För att lyckas krävs nytänkande, framåtanda, kunskap och mod. Vi hoppas du vill vara med och förenkla människors vardag och hjälpa dem att uppnå sina drömmar. Vill du växa med oss? Kultur- och fritidsförvaltningen driver och förvaltar kommunens kultur- och fritidsanläggningar som bibliotek, fritidsgårdar, kulturskola, teater samt idrottsanläggningar. Vi ger också service och bidrag till föreningar inom kommunen. Förvaltningen har en organisation som består av 2 avdelningar; kulturavdelning och fritidsavdelning.


Arbetsuppgifter

Vi söker nu ansvarstagande publikvärdar till våra kulturarrangemang Är du rätt person? Vi söker flera personer som vill vara timanställda som värdar hos oss på kulturenheten. Vår verksamhet i Kulturhuset Komedianten och Varbergs Teater behöver förstärkning av värdskap under framförallt helger och kvällar. Jobbet är ett roligt och inspirerande jobb för dig som gillar att möta människor och som trivs i sociala sammanhang, och som kanske studerar dagtid. Arbetet som värd är brett och varierande. Som värd ställer du bland annat i ordning loger, fixar fika, tar emot artister som skall uppträda och förbereder för publikinsläppet. När dörrarna öppnar välkomnar du publiken och kontrollerar biljetter samt informerar om saker som eventuella pauser och vart toaletter finns. Ibland kan arbetet innebära att vara värd i någon av de två konsthallarna. Kvälls- och helgtjänstgöring är ofta förekommande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som: • läser eventprogrammet på Campus Varberg eller motsvarande • vill lära dig mer om hur kulturverksamhet fungerar • goda språkkunskaper i svenska och engelska, men även andra språk är meriterande • är social och trivs med att möta många olika människor samtidigt • är lösningsfokuserad och kan hugga i där det behövs och tar helhetsansvar för arbetet *är minst 18 år gammal Fördel om du bor i Varberg då en del av arrangemangen är slut efter att bussen slutat gå. Vi ser med fördel på sökande med olik kulturell och etnisk bakgrund. Intervjuer och tillsättning kan ske löpande under hela ansökningsperioden.


Erfarenhetskrav

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-01-26

Referensnummer: A1082652


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Timavlönad

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Varaktighet: 3-6 månader

Antal tjänster: 3


Upplysningar

Sofie Brinkmo, Enhetschef

Telefon: 070-885 82 56


Jini Christoffersson, Koordinator

Telefon: 0733-34 32 92


Fackliga kontaktpersoner

Ulrika Tennberg Tel: 0702-180 17 75


Christina Lindeberg Tel: 0340-88346


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter