Sök

Fritidspedagog, Påskbergsskolan


Om arbetsplatsen

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 64 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 800 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Påskbergsskolan är en skola som är belägen i centrala Varberg. Det är en F-9 skola med cirka 515 elever. Skolan har ljusa, rymliga lokaler. Den storslagna och stimulerande utemiljön ger fina möjligheter till lärande utanför skolan. På skolan arbetar engagerade pedagoger som lägger tid och kraft på att skapa en lugn och trygg skola, vilket medför ett gott arbetsklimat för eleverna. Pedagogerna arbetar för att alla elever ska nå målen och samtidigt i tid upptäcka elever med eventuellt behov av särskilt stöd. Varje vecka möts pedagogerna för kollegialt samarbete som bygger på variationsteorin, ämnesdidaktiskt kollegium. Vi sätter fokus på inkluderande arbetssätt och arbetar genomgående med språkutveckling på alla nivåer. Vi arbetar med EHM enligt Bergsjömodellen och sätter även där fokus på att vi alla bidrar för att ge eleven bästa möjliga möte för lärande.


Arbetsuppgifter

Arbete på en av fritidsavdelningarna och ansvara för verksamheten på den avdelningen tillsammans med kollegorna. Bidra till att utveckla fritidshemmen för hela skolan.

Kvalifikationer

Legitimation för undervisning i fritidshem. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med elever inom NPF. På grund av arbetsuppgifternas innehåll ser vi endast manliga sökande. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

För att uppnå balans i personalsammansättningen ser vi gärna manliga sökande. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-08-16

Referensnummer: A895151


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Löneform:

Arbetstid: DeltidDenna tjänst har en sysselsättningsgrad om 60-75% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid

Tillträde: Tillträde snarast


Upplysningar

Fredrik Donaldson, Rektor

Telefon: 070-53 17 970


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 0721-51 73 78


Lärarnas Riksförbund Tel: 0721- 51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter