Sök

Administrativ handläggare skola/förskola, Vidhöge förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss?


Arbetsuppgifter

Vi söker nu en engagerad och kvalificerad administrativ handläggare med placering på Vidhöge förskola som ligger i Veddige. Du kommer att utgöra en viktig servicefunktion och arbeta med det administrativa stödet för 5 förskolor och i nära samarbete med två rektorer och övrig personal. Du kommer att arbeta med förskoleadministration, administration av pedagogernas IT-verktyg, schemaläggning, personaladministrativa arbetsuppgifter, registrering och underhåll av uppgifter i personalsystemet, löneadministration, bokning/beställning/planering av vikarier, ekonomi och fakturahantering. Arbetsuppgifterna är av skiftande komplexitet och svårighetsgrad, vilket betyder att du kan förvänta dig att arbeta både med betydande utmaningar och med enkla rutinärenden. Du kan även förvänta dig att kunna göra inköp och ärenden samt ansvara för en trevlig och god miljö på expeditionen. Tjänsten som administrativ handläggare ligger på 80 % fördelad på 5 dagar. Arbetstid: Måndag-torsdag 6.30-14.30 Fredag 6.30-10.30

Kvalifikationer

Eftergymnasial examen inom personal och löneadministration. Du ska ha mycket god förmåga att arbeta med verksamhetsstödjande IT-system inom löne-, personal-, faktura- och elevhantering samt kunna formulera dig enkelt, klart och korrekt i skrift och tal. Du är en god organisatör och är noggrann i ditt arbete. Du är drivande och identifierar utvecklingsområden och tar initiativ till insatser för förändringar och förbättringar samt vågar utmana till utveckling och enkelhet utifrån uppkomna behov och krav. I ditt arbete utgår du från helheten, har god planeringsförmåga och optimerar din vardag för att ha god framförhållning och klarar av att hantera många uppgifter samtidigt. Du har god samarbetsförmåga, är lyhörd och strävar efter att vara tillgänglig och ge respons inom rimlig tid, ansvar för att tillhandahålla relevant dokumentation samt att hålla denna uppdaterad. Du tar ett ansvar för gemensamma arbetsuppgifter och utmaningar och har högt ställda mål på ditt eget arbete. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Tjänsten innebär möjlighet till förlängning. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-01-26

Referensnummer: A1082600


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Denna tjänst har en sysselsättningsgrad om 80% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträdesdatum: 2022-02-23

Tillträde: eller enligt överenskommelse

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Rosmarie Lönnqvist Petersson, Rektor

Telefon: 0701-488306


Fackliga kontaktpersoner

Vision Tel: 072-358 03 90


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter