Sök

Undersköterskor/planerare till Midsommargården.


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Att jobba för Varbergs omsorg är inte som att jobba för vem som helst. Vi har många olika yrken och karriärmöjligheter att välja bland. Det är ett växande område och vi behöver mer personal i framtiden. Men kanske viktigast av allt är att du gör skillnad i andra människors liv. Vi står för omsorg med mycket hjärta. Vi söker undersköterska till Midsommargårdens särskilda boende. Boendet ligger i den nybyggda stadsdelen Träslövs trädgårdsstad med nära till havet och stadskärnan. Det finns 60 lägenheter och varje avdelning består av 10 platser och den huvudsakliga inriktningen kommer att vara personer med demenssjukdom. En avdelning har inriktning för yngre personer med demenssjukdom. Boendemiljön är anpassad för att underlätta för självständighet och orientering. En stor trädgård finns i anslutning till huset som ska användas som en träffpunkt och inbjuda till hälsofrämjande aktiviteter. I vår verksamhet är fysisk rörelse och andra lustfyllda aktiviteter en del av vardagen. I boendet finnas en dagverksamhet för yngre personer med demenssjukdom. Vi söker en undersköterska/planerare, undersköterskor samt undersköterskor med ög-tjänster.


Arbetsuppgifter

Arbetsmoment som ingår är bland annat att ge god omvårdnad och social omsorg utifrån kundens individuella behov. Du arbetar aktivt med ditt kontaktmannaskap och upprättar samt arbetar utifrån genomförandeplaner. Social dokumentation är en viktig del av arbetet såväl som användandet av Senior Alert och BPSD. Du arbetar enligt gällande delegering ifrån hälso- och sjukvården och i nära samverkan med ansvarig sjuksköterska, rehabiliteringsansvariga samt anhöriga. Vi arbetar hälsofrämjande, där vi främjar hälsa genom att stärka det friska, stödja självständighet, skapa förutsättningar för trygghet och förebygga ohälsa samt möjliggöra inflytande och delaktighet. Vår ambition är att vi kommer att bli ett särskilt boende med certifiering inom demensvård. Det är du som varje dag visar att vi lever upp till våra värderingar såväl i mötet med våra kunder som i ledarskap och medarbetarskap. I arbetet ingår tjänstgöring varannan helg på samtliga tjänster.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har vård o omsorgsprogrammet eller det som värderas motsvarande. Har du vidareutbildning inom demens, geriatrik, psykiatri, andra kognitiva nedsättningar eller aktiviteter så är det självklart meriterande. Du har goda omvårdnadskunskaper samt är en ansvarstagande, lugn och trygg person. Arbetet kräver att du har förmåga att anpassa ditt arbete efter olika kunders behov och situation. Du ska tycka om att stå inför nya utmaningar och ha förmåga att kunna se uttalade och outtalade behov i verksamheten. Vi förväntar oss att du har ett professionellt förhållningssätt och att du är väl bevandrad med den nationella värdegrunden. Vi kommer att tänka nytt i schemaläggning och önskar därför att du är flexibel, samarbetsvillig och ser positivt på att arbeta olika tider på dygnet samt på alla våra avdelningar


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att medarbetare har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-12-04

Referensnummer: Varbergs Omsorg 71/22


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: Eller den tjänstgöringsgrad du önskar

Tillträde: Enligt överenskommelse Vid alla tillsvidare anställningar kan 6 månaders provanställning komma att bli.

Antal tjänster: 2


Upplysningar

Pia Lindskog, Enhetschef

Telefon: 072-982 81 84


Anna-Karin Kvarnemar, Enhetschef

Telefon: 072-983 66 08


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal, expeditionen Tel: 072-151 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter