varningsikon

2023-06-02

Hög brandrisk - förbjudet att elda i skog och mark

Det är torrt i skog och mark, risken för brand är mycket stor. Därför är det eldningsförbud i Varbergs kommun från 1 juni. Var även fortsatt sparsam med dricksvattnet.

Läs mer om Hög brandrisk - förbjudet att elda i skog och mark

Sök

Torgvärd till Varbergs torghandel


Om arbetsplatsen

Nu söker vi en torgvärd till Varbergs torghandel. Vill du bli ansiktet utåt för en av Sveriges största torghandel?! Som Torgvärd arbetar du på hamn- och gatuförvaltningen och ingår i ett team på avdelningen Offentliga rummet. Teamet ansvarar för att möjliggöra en bredd av upplevelser och aktiviteter på gator, torg, parker och naturområden och vi har även glädjen att ansvara för torghandeln på Varbergs torg. Varberg har en blomstrande torgverksamhet som är aktiv under hela året, med högsäsong under sommaren. I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss?


Arbetsuppgifter

Som Torgvärd kommer du att ha ett arbete som är varierat och där du medverkar till en väl fungerande och levande torghandel och attraktiv stadskärna. Du är en viktig del i det dagliga arbetet och utvecklingen av torgverksamheten tillsammans med verksamhetsutvecklarna. Som torgvärd förbereder du inför varje torgdag och finns på plats på torget när handeln pågår under onsdagar och lördagar. Där ser du till att allt flyter, fördelar platser och tar betalt av de som inte bokat digitalt. Du fördelar även årsplatser, skriver avtal med nya aktörer och gör debiteringsunderlag samt viss ekonomiredovisning. Du ansvarar för att uppdatera hemsida med korrekt information samt riggar bokningssystemet inför varje torgdag. Du svarar på frågor om torghandeln som inkommer via telefon och epost. Då vi arbetar i ett digitalt bokningssystem krävs det att du har en digital kompetens som möjliggör att du arbetar i systemet och tillsammans med verksamhetsutvecklarna kan se hur systemet ytterligare kan förbättras. Varbergs torg är en fantastisk mötesplats och du tillsammans med verksamhetsutvecklarna arbetar för att se hur användningen kan maximeras. Då denna mötesplats är en efterfrågad evenemangsarena kommer du att koordinera och ibland kombinera torghandel och evenemang. Arbetstid under torgdagar (onsdag och lördag) är kl. 06:00-16:00. Då torghandeln är säsongsbetonad kan andra arbetsuppgifter förekomma under lågsäsong. Arbetstid beslutas i samråd med ansvarig chef.

Kvalifikationer

Du har erfarenhet från att ha arbetat som torgvärd och mångårig erfarenhet från servicearbete. Det är ett varierande arbete där du vistas ute, står och går mycket och arbetar med administrativa uppgifter. Då vi arbetar i ett digitalt bokningssystem krävs det att du har en digital kompetens med utvecklingsfokus. Du behöver vara flexibel och öppen för nya, smarta arbetssätt som förenklar och vidareutvecklar arbetet internt och externt. Du har ett tydligt kundperspektiv, är klar i din kommunikation och lägger stor vikt vid bemötandet. Du lyssnar på olika perspektiv och kan fatta beslut utifrån en helhetsbedömning. Som person är du självgående, ansvarstagande, serviceinriktad och har ett gott bemötande och värdskap. Du har ett öga för vad som behöver göras och har vilja och förmåga att lösa de problem som situationen kräver. Du är flexibel och öppen för nya arbetsuppgifter. Arbetsgivaren kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. Rekryteringen kommer att hanteras löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum så välkommen med din ansökan redan idag.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att medarbetare har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2023-05-31

Referensnummer: A1225291


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: 50%

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Cecilia Frederiksen, Avdelningschef Offentliga rummet

Telefon: tel. 073-387 53 23


Fackliga kontaktpersoner

Fackliga företrädare nås via Varberg Direkt Tel: 0340-88 000


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter