varningsikon

2023-06-02

Hög brandrisk - förbjudet att elda i skog och mark

Det är torrt i skog och mark, risken för brand är mycket stor. Därför är det eldningsförbud i Varbergs kommun från 1 juni. Var även fortsatt sparsam med dricksvattnet.

Läs mer om Hög brandrisk - förbjudet att elda i skog och mark

Sök

Enhetschef Hälso- och sjukvårdsavdelningen Varbergs kommun


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Nu söker vi en enhetschef till rehabverksamhet inom den kommunala hälso- och sjukvården. Uppdraget innebär ansvar för arbetsterapeuter och fysioterapeuter som arbetar inom hemsjukvård, olika boende former och vårdplaneringsteam. Verksamheten består av flera engagerade team som har sin placering på olika platser i kommunen. Vi erbjuder ett utvecklande uppdrag i en prestigelös miljö där du har nära till kollegor och närmaste chef. Är du en person som trivs att arbeta mot gemensamma mål, är lyhörd, gillar att ta ansvar och är grundad i ett tillitsbaserat ledarskap är du personen vi söker. På plats finns engagerade kollegor och mycket kompetenta medarbetare.


Arbetsuppgifter

Som enhetschef har du resultat, personal- och ekonomiansvar för ditt område. Du arbetsleder arbetsterapeuter och fysioterapeuter och ansvarar för det systematiska arbetsmiljöarbetet inom yrkesgruppen. En viktig förutsättning för uppdraget är att du trivs med att växla mellan verksamhetsnära och mer långsiktig strategisk styrning med fokus på patientsäkerhet. Du rapporterar till avdelningschef och ingår i avdelningens ledningsteam. I uppdraget ingår också att delta i förvaltningens utvecklingsarbete gällande vård- och omsorgsfrågor samt samverka med olika aktörer såväl inom som utanför kommunen för att tillsammans utveckla verksamheten så att patienten får en god, nära och samordnad vård som stärker hälsan.

Kvalifikationer

Högskoleutbildning är ett krav med minst 120 hp. samt att du har dokumenterad erfarenhet från ledande befattningar inom området. Stor vikt fästs vid att du har ett tydligt ledarskap, präglat av engagemang, kombinerat med uthålligt och strategiskt förhållningssätt. Du är prestigelös, skapar goda relationer och ett gott samarbetsklimat.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2023-06-05

Referensnummer: A1226724


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Efter överenskommelse.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Kristin Ahne, Avdelningschef Hälso- och sjukvårdsavdelningen

Telefon: 073-339 07 62


Fackliga kontaktpersoner

Helena Karlsson Tel:


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter