varningsikon

2023-06-02

Hög brandrisk - förbjudet att elda i skog och mark

Det är torrt i skog och mark, risken för brand är mycket stor. Därför är det eldningsförbud i Varbergs kommun från 1 juni. Var även fortsatt sparsam med dricksvattnet.

Läs mer om Hög brandrisk - förbjudet att elda i skog och mark

Sök

Projektkoordinator – Scandinavian Employability


Om arbetsplatsen

Välkommen till Campus Varberg och Alexandersoninstitutet! Alexandersoninstitutet är en del av Campus Varberg. Alexandersoninstitutet utvecklar och leder samverkansprojekt mellan näringsliv, offentlig sektor och akademi. Genom dessa projekt har vi lång erfarenhet av att projekt- och processleda utvecklingsprocesser med fokus på innovation, entreprenörskap och digitalisering. Våra lokaler ligger nere i hamnen och med havet som närmsta granne. Från Campus Varberg tar det 5 minuter att gå till centrum och Varbergs station med goda pendlingsmöjligheter från Göteborg, Halmstad och Skåne. Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen ansvarar för arbetsbefrämjande åtgärder, integrationsfrågor och utbildning på gymnasial och eftergymnasial nivå. Här skapar vi förutsättningar för det livslånga lärandet och möjligheter för individen att utvecklas, studera och nå egen försörjning. Vi bidrar också till ett livskraftigt näringsliv genom att tillvarata utvecklingsbehov i näringslivet och skapa projektsatsningar, nätverk och mötesplatser där utbildning och näringsliv kan mötas. I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss?


Arbetsuppgifter

Under hösten ska vi starta i gång ett spännande projekt där vi, tillsammans med ett campus i Danmark, ska bygga broar för gränsöverskridande praktik och arbete samt skapa relationer mellan svenska och danska studenter. Vi söker nu en relationsbyggande projektkoordinator som, med stöd av projektledaren, ska genomföra projektets aktiviteter. Arbetet bjuder på en bredd av arbetsuppgifter, men nedan presenteras det vi tror att du kommer göra allra mest av: • Planering, genomförande och utvärdering av event/workshops/aktiviteter • Rekrytera studenter till våra aktiviteter • Bygga långsiktiga relationer med både studenter och projektpartners • Planera och genomföra resor till Danmark tillsammans med studenter Övrigt förekommande arbetsuppgifter inom verksamheten. Anställningen är projektanställning på heltid. Beräknad projektstart 21 augusti 2023. Tjänsten tillsätts under förutsättning att projektet Scandinavian Employability beviljas.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har: • Utbildning inom exempelvis event, koordinering, service, kommunikation eller liknande • Erfarenhet av projektledning • Erfarenhet från service • God förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift (ett plus om du kan danska) • B-körkort För att passa i den här rollen ser vi att du är duktig på att organisera och strukturera ditt arbete. Du tycker om att koordinera och har ett stort intresse att både planera samt genomföra workshops och events. Som person är du kreativ, självgående, flexibel och ansvarstagande. Du är pedagogiskt lagd, har lätt för att stå i rampljuset och entusiasmera andra och få andra att växa i det de gör. Eftersom arbetet rymmer såväl stort som smått är det viktigt att du är prestigelös och kan hjälpa till där det behövs! Tjänsten innefattar ett antal resor till Danmark tillsammans med studenter så det är ett krav att du tycker detta är ett roligt inslag i ditt arbete. Och att du har ett B-körkort så ni kan ta er dit. Kanske blir det här ditt första jobb efter en examen med fokus på event/koordinering, service och/eller marknadsföring? Rekryteringen kommer att hanteras löpande så du är välkommen med din ansökan redan idag.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att medarbetare har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2023-06-02

Referensnummer: A1225652


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: 2023-08-21

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Tomas Rasmussen, Kommunikations- och utvecklingschef

Mobiltelefon: 0340-69 74 12


Fackliga kontaktpersoner

Carmen Mangas Tel: 073-0337425


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter