Sök

Ekonomibiträde / Lokalvårdare Bolmens förskola


Om arbetsplatsen

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 63 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 500 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Vi är ca 400 anställda och omsätter 550 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består av följande verksamheter: * Fastighet * Kost och städ * IT-service Kost & Städ söker en tjänst som ekonomibiträde/lokalvård på 100 % till Bolmens förskola. Bolmens förskola är en nybyggd tio avdelnings förskola fördelat på två våningar med plats för totalt drygt 200 stycken barn. Förskolan har många öppna ytor med ett stort torg i mitten, där får barnen en matplats, ett pedagogiskt kök samt en ateljé. Förskolan har ett eget tillagningskök.


Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår bl.a; Lokalvård Hantera och köra städmaskiner Servering och disk Servicetänk med kunder och personal i fokus Beställning via elektronisk webbhandel

Kvalifikationer

Tjänsten delas mellan lokalvård och arbete i köket. Vi söker dig som är positiv, har service- och ansvarskänsla och klarar av att arbeta självständigt. Vi har alltid service i fokus och det är viktigt att leverera en riktigt bra måltids- samt städupplevelse. Du kommer att arbeta nära våra kunder och delta aktivt i arbetat med förskolan. Livsmedelsutbildning på gymnasienivå, eller motsvarande utbildning. Du bör ha vana från städning i offentliga miljöer, gärna SRY eller PRYL utbildning. Maskinvana samt kunskap om golv är ett plus. Du bör ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.


Övrigt

Om du erbjuds anställning är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-08-23

Referensnummer: A895192


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Löneform: Individuell lönesättning tillämpas.

Arbetstid: Heltid100 % semestertjänst

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse


Upplysningar

Jenny Skansen, Enhetschef kost och städ

Telefon:


Carina Hansson, Koordinator

Telefon: 0340-697178


Fackliga kontaktpersoner

Kommunals exp. Tel: 072-151 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter