Sök

Semestervikariat Socialsekreterare, Ekonomiskt bistånd, till Uppdragsavdelningen


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Socialförvaltningen erbjuder ett självständigt och omväxlande arbete inom vård och omsorg där du kan arbeta på varierande tider. Arbetar du med vård och omsorg i Varbergs kommun så är du i en organisation där vi sätter människors behov av hjälp i centrum. Det handlar också om att bemöta alla med respekt. Kvalitet inom socialt arbete betyder att vi levererar omsorg och service som motsvarar den enskildes behov. Vi arbetar utifrån ett rehabiliterande synsätt där vi i alla led fokuserar på de resurser och den vitalitet som finns hos varje människa.


Arbetsuppgifter

Vi söker två medarbetare till sommaren! Vill du bli en av oss? Vi erbjuder semestervikariat om 100 %, 10 veckor under juni augusti 2020. Vi är ett team på 20 socialsekreterare, två budget- och skuldrådgivare, två utvecklingsledare och en enhetschef. Arbetet innebär handläggning av ekonomiskt bistånd och allt som är kopplat till detta i form av utredning, motivationsarbete, arbetsmarknadsfrågor och samarbete med andra myndigheter. Vi arbetar i datasystemet Procapita.

Kvalifikationer

Vi söker dig som studerar till socionom eller har socionomexamen. Vi vill gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med ekonomiskt bistånd och att du tycker det är roligt. Det är en fördel om du har erfarenhet från vårt datasystem Procapita. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, i vilken god samarbetsförmåga och förmåga till struktur i arbetet är viktiga inslag. Körkort är ett krav.


Övrigt

Varbergs kommun är sedan 2015 en rökfri arbetsplats. Inför denna annonsering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-02-19

Referensnummer: A931581


Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning: Heltid

Löneform: Individuell lönesättning tillämpas, ange gärna löneanspråk

Arbetstid: Heltid

Tillträde:


Upplysningar

Kristina Hedlund, Enhetschef

Telefon: 070-399 24 08


Fackliga kontaktpersoner

Ann-Charlotte Lundegård Tel: 0340-888 22


Caroline Fjordebring Tel: 0340-88359


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter