Sök

Timavlönad vikarie Varbergs Omsorg/Trygghetsteamet


Om arbetsplatsen

Att jobba för Varbergs omsorg är inte som att jobba för vem som helst. Vi har många olika yrken och karriärmöjligheter att välja bland. Det är ett växande område och vi behöver mer personal i framtiden. Men kanske viktigast av allt är att du gör skillnad i andra människors liv. Vi står för omsorg med mycket hjärta.


Arbetsuppgifter

Du som har stort hjärta skulle passa att arbeta hos oss. Vi har massa saker som vi behöver hjälp med. Du har möjlighet att arbete inom någon av följande verksamheter: -Hemtjänst -Särskilt boende -Personlig Assistant -Psykiatri -Funktionshindrade -Ledsagare/Avlösare -Trygghetsteamet Arbetsuppgifterna i trygghetsteamet är främst att utföra hemtjänst nattetid men också att åka på akuta larm till våra kunder med trygghetslarm. Att arbetstiden är förlagd till främst natt men att det även kan förekomma dag- & kvällstid.

Kvalifikationer

Som timvikarie kan du arbeta som vårdbiträde, undersköterska, stödassistent eller personlig assistent. Vilka krav ställer vi på våra vikarier? • Du är över 18 år, men är du född 2004 och läser Vård och Omsorg får du jobba innan du fyllt 18 år. • Du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med kunder, anhöriga och dina arbetskamrater. • Du kan skriftligt dokumentera det som krävs i verksamheten. • Du kan arbeta med både manliga och kvinnliga arbetskamrater och kunder. • Krav på körkort i många av hemtjänstgrupperna och i vissa personliga assistansärenden. Meriterande • Det är meriterande om du har erfarenhet från eller utbildning inom vårdyrket. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper, som att du har en god människosyn, är lyhörd, empatisk ansvarsfull och flexibel. Du gillar att arbeta både självständigt och i grupp. För att bli vikarie hos oss tror vi också att du är en: • En självständig och ansvarsfull person som bidrar till en värdefull dag för våra kunder. Som vikarie har du en viktig roll! • En ersättare för ordinarie personal som förväntas kunna utföra de arbetsuppgifter som ingår. Har en vilja att lära nytt. • En engagerad person som visar intresse för jobbet och vågar ställa frågor när det behövs. Har en positiv inställning. • En person som är professionell och trevlig i sitt bemötande och har en god kommunikativ förmåga. • En flexibel person som ska kunna ta sig till flera olika arbetsplatser i kommunen. Arbetstider, arbetsplatser och uppgifter kan snabbt förändras.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-01-31

Referensnummer: Timavlönad vikarie Varbergs Omsorg/Trygghetsteamet


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Antal tjänster: 10


Upplysningar

Rekrytering VO,


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal exp Tel: 072-1517376


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter