varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Förskollärare, Karlbergs förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Karlberg är en förskola med två hemvister, Apelviken med barn i ålder 1-3 år och Getterön med barn i ålder 3-6 år. Förskolan erbjuder en spännande miljö både inom- och utomhus. Vi har Furubergsskogen som närmsta granne vilket bjuder in till spännande lärandesituationer utomhus. Vårt mål är att varje barn ska känna tillit och tilltro till sin förmåga. Vi arbetar för att utveckla en verksamhet för alla barn. Vi vill erbjuda trygghet, lärande och glädje. På Karlberg lär vi tillsammans av och med varandra.


Arbetsuppgifter

Som förskollärare på Karlberg arbetar du i par med en barnskötare. Du ingår också i ett storarbetslag tillsammans med ytterligare en förskollärare och barnskötare. Tillsammans med ditt arbetslag ansvarar du för den pedagogiska verksamheten, planering, genomförande och utvärdering kopplat till Lpfö18. Hos oss fyller alla pedagoger en viktig roll för utvecklingen av verksamheten. Som person är du lösningsinriktad, positiv, lyhörd och trygg i ditt uppdrag som förskollärare. Du arbetar för att varje barn ska få chans att utveckla sina förmågor och på så vis skapa grunden för ett livslångt lärande. Du agerar själv som medupptäckare och förebild för barnen. Du har förmågan att skapa förtroendefulla relationer och kan anpassa dig efter barngruppens behov genom ett positivt, lösningsinriktat och inkluderande förhållningssätt. Vi har ett nära samarbete med Stenåsa förskola och har även nätverk med andra närliggande förskolor. Hos oss är det viktigt att alla får ta vara på och utveckla sin kompetens i ett kollegialt lärande. Alla behövs och alla är viktiga aktörer på vår förskola och i vårt förskole-team.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare för undervisning i förskolan. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-05-05

Referensnummer: A1025962


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Denna tjänst har en sysselsättningsgrad om 80-100% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträdesdatum: 2021-09-01

Tillträde: eller enligt överenskommelse.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: https://varberg.se/pedagogvarberg


Upplysningar

Josefin Söderblom, Rektor

Telefon: 0766-10 75 17


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 0721-51 73 78


Lärarnas Riksförbund Tel: 0721-51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter