varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Enhetschef för socialpsykiatri


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Att jobba för Varbergs omsorg är inte som att jobba för vem som helst. Vi har många olika yrken och karriärmöjligheter att välja bland. Det är ett växande område och vi behöver mer personal i framtiden. Men kanske viktigast av allt är att du gör skillnad i andra människors liv. Vi står för omsorg med mycket hjärta. Vi söker nu en enhetschef med goda chefs- och ledaregenskaper till socialpsykiatrin.


Arbetsuppgifter

Som enhetschef har du resultat, personal- och ekonomiansvar för ditt arbetsområde. Du leder och utvecklar verksamheten utifrån de behov som finns. Du ansvarar också för att följa upp kvaliteten på de tjänster vi erbjuder samt att arbeta med ständiga förbättringar av verksamhetens innehåll och arbetssätt. I ditt uppdrag som enhetschef för socialpsykiatrin kommer du att ansvara för en metodutvecklare inom socialpsykiatrin, 2 tjänster som personligt ombud, Ölandsgatan 5 som är ett boende med 14 boende platser inom psykiatrin samt ansvara för ny öppningen av Ölandsgatan 3 under november månad med 7 boende platser riktade mot samsjuklighet, 3 platser psykiatri och 4 platser korttid. Arbetet innebär att du som enhetschef kommer att få vara med att planera, rekrytera, introducera personal, ta emot nya kunder till ny öppningen av Ölandsgatan 3. Det ställer krav på dig som chef att du är driven, kommunikativ, strukturerad och bra på att samarbeta. Du skall ha förmåga att se möjligheter istället för hinder i vardagen och arbeta utifrån målsättningen skapa så god kvalité och arbetsmiljö som är möjligt för kunder och personal inom de förutsättningar som finns. Arbetet kommer ställa krav på ett närvarande ledarskap i verksamheten.

Kvalifikationer

Högskoleutbildning såsom programmet för social omsorg, socionom, eller annan högskoleutbildning motsvarande minst 200 högskolepoäng eller det som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du ska ha förmåga att engagera och entusiasmera människor samtidigt som du behöver vara en god lyssnare. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande verksamhetsområden. Det är önskvärt att du har erfarenhet från ledande befattningar och ha lätt för att tänka nytt och strategiskt. Erfarenhet av arbete inom socialpsykiatrin är meriterande. Vi är en organisation som ständigt anpassar oss efter våra kunders behov och därför måste du trivas att arbeta flexibelt, självständigt och utifrån verksamhetens behov. B-körkort krävs.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-06-13

Referensnummer: Varbergs Omsorg 38/21


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: Eller den tjänstgöringsgrad du önskar

Tillträde: Tillträde snarast Intervjuer sker löpande.

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Åsa Briggert, Enhetschef socialpsykiatri

Telefon: 070-699 26 08


Fackliga kontaktpersoner

Suzanne Persson Tel: 070-269 71 82


Vision Tel: 072-358 03 90


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter