Sök

Socialpedagog, Lindbergs skola


Om arbetsplatsen

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 64 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 800 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Lindbergs skola är en F-9 skola med drygt 360 elever. Skolan ligger strax öster om Varberg och är en tätortsnära skola. Skolan har ett stort upptagningsområde som innefattar del av Trönninge, Tofta, Valinge och Stamnared. Mer om skolan hittar du på skolans hemsida. http://www.lindbergsskolan.varberg.se/ Vi arbetar systematiskt för att utveckla kvalitén i undervisningen för elevernas lärande. Skolan har ett väl utvecklat elevhälsaarbete som tar sin utgångspunkt i klassrummet. Skolans kultur präglas av att vi samverkar och arbetar tillsammans i kollegiet och mellan professioner. Skolan har ett arbetslag/stadie samt på fritids. Varje arbetslag har en arbetslagsledare som samlar arbetslagets gemensamma frågor och är länken mellan laget och skolans båda rektorer.


Arbetsuppgifter

Vi söker en socialpedagog till elev/elever med behov inom NPF. Arbetet innefattar att följa elev/elever över skoldagen. Vara ett stöd för elever i det sociala samspelet med andra barn och vuxna.

Kvalifikationer

Du är utbildad socialpedagog eller har motsvarande kunskaper eller erfarenheter. Utbildning i lågaffektivt bemötande är en kvalifikation. Vänligen bifoga via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-11-18

Referensnummer: A912890


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Löneform: Individuell lönesättning, ange löneanspråk.

Arbetstid: DeltidDenna tjänst har en sysselsättningsgrad om 60% och kan kompletteras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträde: snarast, enligt överenskommelse


Upplysningar

Lars Leijström, Rektor

Telefon: 0732-43 83 30


Fackliga kontaktpersoner

Ulf Pellby, akademikerförbundet SSR Tel: 0702-678051


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter