Sök

Utvecklingsledare hälso- och sjukvård


Om arbetsplatsen

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 64 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är vi cirka 4 800 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Socialförvaltningen erbjuder ett självständigt och omväxlande arbete inom vård och omsorg där du kan arbeta på varierande tider. Arbetar du med vård och omsorg i Varbergs kommun så är du i en organisation där vi sätter människors behov av hjälp i centrum. Det handlar också om att bemöta alla med respekt. Kvalitet inom socialt arbete betyder att vi levererar omsorg och service som motsvarar den enskildes behov. Vi arbetar utifrån ett rehabiliterande synsätt där vi i alla led fokuserar på de resurser och den vitalitet som finns hos varje människa.


Arbetsuppgifter

Som utvecklingsledare hos oss kan vi erbjuda ett självständigt och omväxlande arbete och du är en del av enhetens ledningsteam. Som utvecklings-ledare läggs stort ansvar på det dagliga arbetet på ett systematiskt arbetssätt kring kvalitet, analys och uppföljningen där du bidrar till både enhetens och förvaltningens arbete i hälso- och sjukvårdsfrågor. Som utvecklingsledare kommer dina arbetsuppgifter även bestå av metod- och systemhandledning samt utbildning.

Kvalifikationer

För att arbeta som utvecklingsledare hos oss krävs att du har en bakgrund inom hälso- och sjukvård och har en legitimation. Du bör vara väl insatt inom gällande lagstiftning och förordningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att lyckas i rollen som utvecklingsledare hos oss behöver du vara väl insatt med systematiskt kvalitetsarbete, ha god samarbetsförmåga samtidigt som du kan arbeta självständigt och flexibelt. Du behöver vara noggrann och strukturerad och ha lätt för att uttryck dig väl i tal och skrift. B-körkort och datavana är ett krav


Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-08-18

Referensnummer: A892627


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform: Individuell lönesättning tillämpas, ange gärna löneanspråk

Arbetstid: Heltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.


Upplysningar

Anne Göransson, Verksamhetschef hälso- och sjukvård

Telefon:


Fackliga kontaktpersoner

Annika Frick Tel:


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter