Sök

Sjuksköterska - natt - hälso- och sjukvårdsavdelningen, Varbergs kommun


Om arbetsplatsen

Vill du arbeta i en hälso-och sjukvårdsorganisation med stor bredd och många möjligheter? Välkommen till Varbergs kommuns hälso- och sjukvårdsavdelning. Här arbetar idag ett 80-tal tillsvidareanställda sjuksköterskor och ett 30-tal tim vik. Ingen dag är den andra lik hos oss. Vi är dessutom inne i en spännande fas där introduktion av god och nära vård i kombination med en hög utvecklingstakt gör det särskilt intressant för legitimerad personal att söka sig just till kommunal hälso- och sjukvård. Alltmer av den avancerade sjukvården utförs nu i hemmet. Därför behöver vi stärka vår organisation med en bredd av olika kompetenser och erfarenheter. Hos oss vill vi ta vara på alla medarbetares styrkor och intressen, vare sig du brinner för verksamhetsutveckling eller om det är det patientnära och omvårdnadsnära arbetet som driver dig. Vår ambition är att bygga team där var och en kan utvecklas och trivas. Som sjuksköterska inom Socialförvaltningen i Varbergs kommun utgår du från patientens bedömda behov och resurser och värnar om att skapa bra möten. Du har ett självständigt och varierande arbete. Arbetet erbjuder många lärtillfällen i vardagen då patienternas behov och livssituation skiljer sig åt och vi också erbjuder avancerad hemsjukvård. Gott kollegialt stöd finns i teamet genom att alla generöst bidrar till gemensamt lärande utifrån sin specifika kompetens och yrkeserfarenhet. Vi har också en intern kompetensförsörjningsmodell, inom fokusområden, som vi är stolta över och gärna berättar mer om. Som anställd i Varbergs kommun erbjuds du flera förmåner, som t ex: en trevlig arbetsplats med högt i tak, friskvårdsbidrag, förmånscykel, flexarbetstid, rätt till önskad sysselsättningsgrad, förmåner på Hallandstrafiken. Som patientansvarig sjuksköterska arbetar du övervägande dagtid. Vi erbjuder dig, som är ny inom vår organisation, fyra veckors grundintroduktion, utifrån dina förutsättningar.


Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara en del i vårt stabila natt-team. Teamet utgör vår jourverksamhet på natten och ansvarar för att patienter som behöver insatser nattetid får det. Målgruppen har ofta omfattande behov av hälso- och sjukvård. Åldersspannet skiftar från barn till äldre. Majoriteten av patienterna är äldre.

Kvalifikationer

Du som söker ska vara legitimerad sjuksköterska och ha flera års erfarenhet, gärna inom kommunal hälso- och sjukvård. Målgruppen är övervägande äldre så det är önskvärt med kompetens, inriktning - äldre. Du behöver både kunna arbeta självständigt och samarbeta bra med kollegor och med andra aktörer, såsom: läkare, ansvariga enhetschefer och baspersonal utifrån patienternas behov. Arbetet som sjuksköterska i kommunal hälso- och sjukvård innebär att du bedömer, planerar, organiserar och utför medicinska behandlings-och omvårdnadsinsatser. Du samverkar för att tillgodose den enskildes omvårdnadsbehov. Som sjuksköterska ansvarar du för att handleda och delegera omvårdnadspersonal samt ge råd och stöd till övriga professioner i teamet runt patienten. Natt-tjänstgöring kan innebära både vissa fasta patientinsatser och jourinsatser som uppkommer nattetid. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet. Vi värdesätter särskilt god samarbets- och organisationsförmåga. God datavana och körkort erfordras.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att medarbetare har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2023-01-08

Referensnummer: A1174383


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde efter överenskommelse.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Malin Andersson, Enhetschef

Telefon: +46704448259


Fackliga kontaktpersoner

Annika Frick


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter