varningsikon

2021-01-22

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Anläggningsarbetare


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Avdelning drift- och anläggning är en avdelning på hamn- och gatuförvaltningen som arbetar med drift, skötsel och underhåll i enlighet med hamn- och gatunämndens ansvar vilket innefattar gator, vägar, andra trafikanläggningar, allmän plats, torg, parker och grönområden, bad, lekplatser, motionsspår, flygplats. Vidare arbetar avdelningen med anläggning av nämndens investeringar och exploateringar i den del de genomförs i egen regi.


Arbetsuppgifter

Varberg växer och därmed också vårt uppdrag. Vi söker därför dig som är anläggare och vill vara med och bidra till Varberg som en attraktiv stad att bo och verka i. Du kommer att ingå i enheten Anläggning Gata och arbeta med framförallt anläggning av investerings- och exploateringsprojekt såsom byggnation av lekplatser, GC vägar, gator, torg, och mötesplatser mm. Vissa drift- och underhållsarbeten kan också förekomma. Vid behov har du också beredskap i din tjänst.

Kvalifikationer

Vi söker därför dig som har anläggningsutbildning på gymnasienivå eller motsvarande erfarenhet. Du är ansvarskännande, har god samarbetsförmåga och är flexibel. Du har även lätt för att ta egna initiativ och kan arbeta både ensam och i grupp. Arbetet kräver god fysik. Körkort B är också ett krav.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-01-31

Referensnummer: A992508


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse.

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Anders Evertsson, Enhetschef

Mobiltelefon: 0768-556034


Tomas Kaspersson, Avdelningschef drift- och anläggning

Telefon: 070-6258309


Fackliga kontaktpersoner

Anders Tell Tel: 070-625 43 08


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter