Sök

Säsongsarbete Parkarbetare


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss?


Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att arbeta med Serviceförvaltningens grönyteskötsel på tex skolor, förskolor och serviceboenden. Du skall: • Ha ett kundfokus med högklassig service • Kunna kommunicera med tydlighet internt och externt • Utveckla avdelningen genom att nå uppsatta mål • Representera avdelningen, förvaltningen och kommunen på ett professionellt sätt. • Ha ett trevligt bemötande I rollen ingår: Som anställd på serviceförvaltningen skall du tycka om att jobba med service till våra kommuninvånare. Du kommer att arbeta med grönyteskötsel. Ditt uppdrag är att utföra arbetsuppgifter från en skötselplan i fastighetssystemet Incit. Att arbeta i vår grönyte-grupp innebär grönytedrift och underhåll såsom ogräsbekämpning, gräsklippning, häckklippning, föryngringsbeskärning, plantering, vattning, städning, motorsågs- och röjningsarbeten, mindre reparationer av lekmaterial, samt Inkomma med förbättringsförslag på våra fastigheters grönytor mm. Grönytegruppen består av både heltidsanställda och säsongsarbetare. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Vi söker efter dig som har ett genuint intresse och kunskap för trädgård och grönyteskötsel. Du skall också ha ett genuint intresse i att jobba med service till kunder. Du får gärna vara en person som hittar nya och kreativa lösningar. Vi ser att du har relevant utbildning samt några års erfarenhet inom grönyteskötsel och trädgårdsarbeten. Meriterande är om du har: • Jobbat som parkarbetare eller liknande • Utbildningar inom grönyteskötselområdet • Certifikat, tex motorsåg, röjsåg, trädbeskärning mm • B96 körkort • God datorvana Krav i tjänsten: • Tjänsten kräver körkort B • Svenska


Erfarenhetskrav

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Kommunens policy är att erbjuda alla sina anställda önskad sysselsättningsgrad. Det innebär att även för de tjänster som utannonseras som deltider, så finns möjlighet att önska högre sysselsättning. De utökningar som erbjuds kan innebära kombinationer av arbetsuppgifter och arbetsplatser. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-12-15

Referensnummer: A1071946


Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: Säsongsanställning 7 månader

Tillträdesdatum: 2022-04-01

Tillträde: Tillträde 1 april, eller enligt överenskommelse.

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal tjänster: 6


Upplysningar

Karl Stenman, Enhetschef

Mobiltelefon: 073-3430314


Sofia Blanksvärd, Enhetschef drift och förvaltning

Telefon: 0340-69 91 35


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal, expeditionen Tel: 010-4429584


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter