Sök

Barnskötare, Derome förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Derome förskola ligger i Derome samhälle, en bit utanför Varberg. Förskolan har tre avdelningar, en med lite yngre barn och två med lite äldre barn. Vi som arbetar på Derome förskola värderar ett positivt förhållningssätt mot barn, föräldrar och kollegor högt. Vi lägger stor vikt vid att alltid skapa bästa möjliga möte för lärande och vi har ett tillåtande klimat. Vi har ett gott samarbete över hela förskolan och vi tror på att ta tillvara vara på varandras kompetenser och erfarenheter i arbetslagen. Lärande genom lek, barns inflytande och fantasi genomsyrar vår verksamhet. Vi är aktiva och medvetna pedagoger som finns i verksamten för att hela tiden utmana, inspirera och stötta barnen i deras utveckling.


Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta som barnskötare på en avdelning tillsammans med två förskollärare, och tillsammans med dem ansvara för att planera och genomföra undervisning med barnen i mindre grupper.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning, Barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du är en flexibel barnskötare som kan bidra med ett gott förhållningssätt, skapa goda lärmiljöer och utveckla pedagogiska processer. Alltid med barnens bästa för ögonen. Stor vikt läggs vid förhållningssätt. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Möjlighet till förlängning. Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-07-01

Referensnummer: A1136470


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: 100%

Tillträdesdatum: 2022-08-04

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Linda Ryttare, Rektor

Telefon: 0729-61 02 90


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0721-51 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter