Sök

Enhetschef, Planering och abonnent, på VIVAB


Om arbetsplatsen

Vill du hitta din nya utmaning i en organisation med tydligt miljö- och hållbarhetsfokus? Är du vetgirig och prestigelös, trivs du med att arbeta med samhällsbyggnadsprocesser i offentlig sektor? Är du en utvecklingsorienterade ledare med ett coachande och inkluderande ledarskap? OM VIVAB VIVAB (Vatten och Miljö i Väst AB) jobbar för en hållbar framtid med rent vatten, friskare hav och minskade avfallsmängder i Varberg och Falkenberg. Från våra vattenverk levererar vi ett dricksvatten av högsta kvalitet och vi strävar efter minsta möjliga miljöpåverkan från våra reningsverk. Vi ansvarar även för avfallshanteringen i våra kommuner, där återvinning och återbruk är viktiga grundstenar i utvecklingen. Vår verksamhet berörs av runt 100 000 personer vilket gör oss till en av landets större aktörer inom vatten, avlopp och avfall. En förenklad miljösmart vardag är vår vision – var med och förverkliga den du också! På vår avdelning Projekt och Planering fokuserar vi mycket på VA-anläggningen inom Plan- och exploateringsprocessen. Samtidigt genomför vi flera stora investeringar i vårt distributionsnät och genomför moderniseringsprojekt på våra vatten- och reningsverk samt återvinning och avfallsanläggningar. VIVAB verkar i ett område med stark tillväxt där det pågår och planeras många spännande utbyggnads- och infrastrukturprojekt. I rollen som Enhetschef på VIVAB blir du en del av en arbetsplats med arbetsglädje, får arbeta med kollegor med stor erfarenhet och kunskap inom VA, och får en arbetsgivare som kommer att ge dig goda möjligheter till vidare kompetensutveckling. Du kan läsa mer vad som är på gång hos oss på: https://www.vivab.info/


Arbetsuppgifter

OM TJÄNSTEN Du har det övergripande ansvaret för enheten Planering och abonnents verksamhet, resultat och förbättringsarbete. Du arbetar med övergripande och långsiktiga frågor men är också en del av den dagliga verksamheten. Enheten har en central roll inom VIVAB avseende kommunernas plan- och exploateringsprocess, abonnentfrågor och GIS system. Du ingår i avdelningens ledningsgrupp och tillsammans med medarbetarna jobbar vi för att uppnå vår vision en förenklad miljösmart vardag.

Kvalifikationer

DIN PROFIL Du har tidigare god erfarenhet av utvecklingsorienterat ledarskap och förmåga att coacha, engagera och inspirera medarbetarna. Då vi har gott om spetskompetens i gruppen inom området behöver vi dig som kan överblicka helheten och utveckla enheten mot de gemensamma målen. Du är van att företräda en verksamhet och skapa goda och långsiktigt hållbara samarbeten internt och externt. Du har förhandlingsvana, är kommunikativ och pedagogisk och arbetar utvecklings- och lösningsinriktat. Du har helhetssyn och omvärldsorientering och kan se din egen del i ett större sammanhang. Du trivs med att bedriva förbättringsarbete och sträva efter effektiva processer och hög kvalitet. Vi söker dig med lämplig högskoleutbildning inom teknik/samhällsbyggnad. God IT vana och körkort. Ditt arbete underlättas om du har erfarenhet av och insikt om politiskt styrda organisationers sätt att arbeta. Meriterande är om du har en bakgrund inom VA, samhällsbyggnad, GIS och projekt. Ansök redan idag, eller kontakta oss för mer information.


Övrigt

För mer information är du välkommen att kontakta Per Synnes, chefsrekryterare. OBS! Det går bra att ringa även under juli månad. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-08-18

Referensnummer: A890550


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: Heltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.


Upplysningar

Per Synnes, Chefsrekryterare

Telefon: 070-299 15 30


Fackliga kontaktpersoner

Roland Bengtsson Tel: 075-727 40 77


Mikael Bergenheim Tel: 075-727 40 71


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter