varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Lärare grundskolans senare år, Bosgårdsskolan


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Bosgårdsskolan är belägen i Tvååker och är en av kommunens största F-9 skola. Här samsas elever från Tvååker, Spannarp och Sibbarp. Bosgårdsskolan vill ge barn och ungdomar bästa möjliga förutsättningar för lärande och verktyg för livskunskap. Bosgårdsskolan arbetar för att varje barn ska kunna lämna skolan med "rak rygg" och gott självförtroende.


Arbetsuppgifter

Vi söker en utbildad lärare med behörighet att undervisa i matematik, årskurs 6 men även att vara resurs i åk 7-9. Vi söker dig som medvetet arbetar för att skapa en god lärandemiljö som är utmanande, stimulerande och lockar eleverna till nyfikenhet och lärande. Som lärare i matematik brinner du för att undervisa eleverna mot uppsatta mål enligt gällande kurs- och läroplan. Din undervisning är strukturerad, du följer upp och analyserar din undervisning och elevernas resultat. I din yrkesroll ansvarar du för att skapa en trygg, inkluderande och stimulerande miljö. Du skapar studiero och engagerar våra elever till att uppnå goda kunskapsresultat. Du genomför undervisningen utifrån elevernas förutsättningar och behov och du har ett arbetssätt där elevinflytande och flexibilitet är en naturlig del. Du kommer att ingå i arbetslaget för årskurs 6.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare med behörig för undervisning i årskurs 4-9 i matematik. Du vill arbeta utifrån ett tydligt elevfokus och har en positiv inställning till det kollegiala lärandet. Du har ett starkt intresse för att våra elever ska utvecklas i sin kunskapsutveckling och sitt lärande. Egenskaper som är meriterande är samarbetsförmåga, initiativförmåga, förändringsbenägenhet och helhetstänkande samt kunskaper inom programmering. Du har ett tydligt ledarskap i klassrummet och god förmåga att planera, anpassa och följa upp arbetet. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-02-25

Referensnummer: A1008361


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: Denna tjänst har en sysselsättningsgrad om 80-100% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträdesdatum: 2021-03-01

Tillträde: Snarast.

Varaktighet: 3-6 månader

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: https://varberg.se/pedagogvarberg


Upplysningar

Birgitta Therén, Rektor

Telefon: 072-233 36 21


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 0721-51 73 78


Lärarnas Riksförbund Tel: 0721-51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter