Sök

Fritidspedagog, Ankarskolan


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Ankarskolan är en modernt utrustad F-9-skola som är belägen i Träslövsläge, sydväst om centralorten Varberg med närhet till hav och natur. I skolans luftiga och fräscha lokaler går det cirka 550 elever. Ankarskolan har erfaren och utbildad personal som är engagerande i sitt arbete och brinner för skolutveckling. Tillsammans med eleverna arbetar vi på skolan med att stärka den inre motivationen och ett med åldern ökat ansvarstagande. I vår utvecklingsplan finns en ambition att möta framtiden genom fortsatt undervisningsutveckling för att nå vår vision; Ankarskolan är en skola där alla elever får möjlighet att utveckla sin självkänsla, finna sin inre motivation och lära sig ansvarstagande för det egna lärandet och sina egna handlingar. Alla elever erbjuds en likvärdig utbildning med god kvalitet i en stimulerande och trygg miljö.


Arbetsuppgifter

Vi arbetar för att skapa en helhet kring elevernas skoldag och som fritidspedagog kommer du ingå i ett av våra två arbetslag. Du kommer tillsammans med våra andra fritidspedagoger samarbete och leda arbetslagen inom ÄDK (ämnes didaktiskt kollegium). Ni har som ÄDK-ledare gemensam utbildning och planeringstid liksom planeringstid tillsammans med ert arbetslag som ni leder. Arbetsuppgifterna under skoltid varierar beroende på personalens utbildning, erfarenhet och önskemål. Du ska ha ett helhetsperspektiv på elevernas utveckling och se varje individ och dess förmåga i gruppsammanhang. Du är lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga. Du är har ett inkluderande förhållningssätt och förmåga att bygga goda relationer till elever vårdnadshavare och kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är grundskollärare med inriktning mot fritidshem eller har legitimation för fritidshemmet eller är utbildad fritidspedagog. Det är meriterande att ha arbetat med fritidshemsverksamhet samt erfarenhet av elever med NPF. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommuns policy är att erbjuda alla sina anställda önskad sysselsättningsgrad. Det innebär att även för de tjänster som utannonseras som deltider, så finns möjlighet att önska högre sysselsättning. De utökningar som erbjuds kan innebära kombinationer av arbetsuppgifter och arbetsplatser. Om du erbjuds anställning inom förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-12-11

Referensnummer: A1071494


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Denna tjänst har en sysselsättningsgrad om 80-100% och kan kompletteras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträdesdatum: 2022-01-10

Tillträde: Enligt överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: https://varberg.se/pedagogvarberg


Upplysningar

Johanna Rydell, Rektor

Telefon: 0723-58 68 34


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 0721-51 73 78


Lärarnas Riksförbund Tel: 0721-51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter