Sök

Barnskötare, Siers förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Siers förskola ligger ca 6 km norr om Varberg. Förskolan består av 3 avdelningar. Den aktuella tjänsten är placerad på avdelning Trollsländan med barn 3-5 år. På avdelningen arbetar man två pedagoger i ett par.


Arbetsuppgifter

Tillsammans med en förskollärare planerar, genomför och analyserar du undervisningen för en grupp barn. Du är en erfarenbarnskötare och kan självständigt leda en grupp barn. Du har god läroplanskompetens och arbetar alltid med barnens bästa för ögonen. Du behärskar och kan använda bildstöd och TAKK. Du är flexibel och har god förmåga att samarbeta. Du kan kommunicera på god svenska både muntligt och skriftligt. Vi söker dig som är positiv och lösningsfokuserad och som vill ingå i ett mycket trevligt gäng på Siers förskola. I tjänsten kan också viss pooltjänstgöring ingå.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning, Barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-09-24

Referensnummer: A1156433


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Denna tjänst har en sysselsättningsgrad om ca 90% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträdesdatum: 2022-10-03

Varaktighet: 3-6 månader

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: https://pedagogvarberg.se


Upplysningar

Inger Svensson, Rektor

Telefon: 0766-10 75 61


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0721-51 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter