Sök

Lärare grundskolans tidigare år, Bläshammar skola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Bläshammar skola ligger norr om centrala Varberg i ett lugnt och lummigt område. Det är en F-6 skola organiserad i årskurserna F-2 och 3-6. Skolans fritidshem består av fyra avdelningar som har fått namnen Seglet (F-1), Båten (F-1), Havet (2) och Fyren (3-6). Bläshammar skolas arbete ska präglas av arbetsglädje, trygghet, ansvarstagande och kontinuitet. Samtlig personal arbetar aktivt med förebyggande värdegrundsarbete för att förhindra mobbing och utanförskap. Det finns också ett elevhälsoteam bestående av rektor, skolsköterska, kurator, skolpsykolog, specialpedagog och speciallärare som arbetar med elevhälsofrågor samt en aktiv och engagerad föräldraförening. Bläshammar skola arbetar utifrån en utvecklingsplan där visionen är; "En skola för alla där eleverna trivs och känner att de är redo att möta framtida utmaningar" Personalen på skolan har tillsammans arbetat fram ett antal viktiga kärnvärden som ska prägla det dagliga arbetet; gemenskap, engagemang, trygghet, tydlighet och samarbete.


Arbetsuppgifter

Vi söker en samarbetsinriktad medarbetare, som har fokus på att utveckla undervisningen så att den gynnar elevernas utveckling och lärande. Du kommer att undervisa i de yngre åldrarna. Du kommer att ingå i ett arbetslag där du tillsammans med lärarkollegor planerar och genomför undervisning. Ert uppdrag är att tillsammans leda och stötta eleverna i deras sociala och kunskapsmässiga utveckling.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare Sv/So, yngre årskurserna. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2023-11-22

Referensnummer: A1258171


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Denna tjänst har en sysselsättningsgrad om 80-100% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträdesdatum: 2024-01-09

Tillträde: Enligt överenskommelse

Varaktighet: 3-6 månader

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Linda Bellvik, Rektor

Telefon: 070-1493978


Camilla Lindskog, Bitr. rektor

Mobiltelefon: 070-6586805


Fackliga kontaktpersoner

Sveriges Lärare Tel: 0721-51 73 78 / 0721-51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter