Sök

Vikariat som gymnasielärare i matematik till Peder Skrivare Skola i Varberg


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen ansvarar för arbetsbefrämjande åtgärder, integrationsfrågor och utbildning på gymnasial och eftergymnasial nivå. Här skapar vi förutsättningar för det livslånga lärandet och möjligheter för individen att utvecklas, studera och nå egen försörjning. Vi bidrar också till ett livskraftigt näringsliv genom att tillvarata utvecklingsbehov i näringslivet och skapa projektsatsningar, nätverk och mötesplatser där utbildning och näringsliv kan mötas. Peder Skrivare gymnasieskola (PS) erbjuder flertalet nationella gymnasieprogram som kan kombineras med utvecklande utbildning inom idrott, Ung Företagsamhet, Teknikcollege eller Vård och Omsorgscollege. Kunskap, Kreativitet och Mångfald är viktiga begrepp för oss och präglar vårt synsätt. Vårt samarbete med näringslivet är väletablerat och vi lovar dig en förstklassig arbetsplats! PS har drygt 1900 elever och 240 personal. Det är bra sammanhållning och låg personalomsättning. Det är en skola i framkant som kommer att fortsätta växa. Vill du vara med på resan?


Arbetsuppgifter

Du kommer undervisa i matematik på Ekonomi- och Samhällsprogrammet , kopplade till Enhet 1 på Peder Skrivares Skola. Tillsammans med dina kollegor har du även ett nära samarbete med skolans elevhälsa. Du har ett ansvar för dina kurser men ser samarbeten över ämnesgränser som något självklart och naturligt.

Kvalifikationer

Du har lärarlegitimation i matematik för gymnasieskolan. Du är en person som är väl insatt i skolans styrdokument. Du tycker att samarbete och lagarbete är viktigt. Dessa egenskaper blir viktiga för ditt samarbete med elever, kollegor samt omvärld. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Vi använder oss av löpande rekrytering så skicka in din ansökan redan idag, tack! Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att medarbetare har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-08-18

Referensnummer: A1146328


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: 80%

Tillträdesdatum: 2022-08-22

Tillträde: Tillträde så snart som möjligt. Ett uppvisat utdrag ur belastningsregistret krävs innan anställningskontrakt kan skrivas.

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Petter Öhrling, Rektor

Telefon: 0705-688437


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet


Lärarnas Riksförbund Tel: 072-151 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter