Sök

Undersköterskor till specialuppdrag inom hemtjänst


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Att jobba för Varbergs omsorg är inte som att jobba för vem som helst. Vi har många olika yrken och karriärmöjligheter att välja bland. Det är ett växande område och vi behöver mer personal i framtiden. Men kanske viktigast av allt är att du gör skillnad i andra människors liv. Vi står för omsorg med mycket hjärta.


Arbetsuppgifter

Vi söker nu 5 undersköterskor till en nystartad grupp med inriktning äldre personer med utmanande beteende. Till exempel kommer du möta personer med psykisk ohälsa eller demens. Arbetsuppgifterna utförs i den enskildes hem och innefattar omvårdnad, pedagogiskt och praktiskt stöd i den dagliga livsföringen, läkemedelshantering efter delegering och dokumentation. Till stöd för utformningen av uppdraget och vägledning finns förutom enhetschef även metodutvecklare och specialistundersköterskor. Arbetet är förlagt till dag-, kväll- och helg. Beroende på hur många personer som behöver hjälp från gruppen så kan arbetet även förläggas inom ordinarie hemtjänst eller annan verksamhet beroende på din erfarenhet

Kvalifikationer

Vi söker dig som genomgått vård- och omsorgsprogrammet. Det är meriterande med diplom från vård o omsorgscollege. En viktigt förutsättning för att lyckas i uppdraget är ett professionellt bemötande och förhållningssätt samt förmåga att se människan bakom sjukdom och beteende. Du behöver vara en lugn och trygg person som har lätt för att samarbeta och hantera komplexa situationer. Arbetet kräver att du har förmåga att anpassa ditt arbete efter olika kunders behov och situation. Starkt meriterande är kompetens eller erfarenhet inom psykiatri, demens eller neuropsykiatriska funktionsnedsättningar samt av metoden lågaffektivt bemötande. Krav på B-körkort .


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-11-29

Referensnummer: Varbergs Omsorg 80/21


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: Eller den tjänstgöringsgrad du önskar

Tillträde: Enligt överenskommelse Vid alla tillsvidare anställnings kan provanställning komma bli i 6 månader.

Antal tjänster: 5


Upplysningar

Carin Axklev, Verksamhetschef


Evelina André, Verksamhetschef


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal exp Tel: 072-1517376


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter