varningsikon

2020-11-04

Skärpta råd för att begränsa smittspridningen i Halland

Till följd av en ökad smittspridning av covid-19 har Folkhälsomyndigheten tillsammans med Region Hallands smittskyddsläkare beslutat om lokala allmänna råd som gäller från och med den 3 november. Läs mer om hur Varbergs kommun anpassar verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Skärpta råd för att begränsa smittspridningen i Halland

Sök

Leg sjukgymnast/ fysioterapeut Varbergs kommun


Om arbetsplatsen

Varbergs kommun har en vision att vara Västkustens kreativa mittpunkt. Visionens verksamhetsidé är att vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Det gör vi genom samarbete, kreativitet och öppenhet. Vi arbetar utifrån ett rehabiliterande synsätt där vi i alla led fokuserar på de resurser och den vitalitet som finns hos varje människa. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia.


Arbetsuppgifter

I uppdraget som sjukgymnast/fysioterapeut ingår att stärka patientens möjlighet till ett självständigt liv genom fokus på rörelseförmåga och fysisk funktionsnivå. Arbetet infattar sjukgymnastisk/fysioterapeutisk bedömning och behandling, men också delegering av insatser till omvårdnadspersonal samt handledning i hälsofrämjande och rehabiliterande förhållningssätt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet där vi värdesätter samarbets- och organisationsförmåga. Körkort erfordras. Arbetslivserfarenhet som sjukgymnast/Fysioterapeut inom kommunal verksamhet är meriterande.


Erfarenhetskrav

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-11-22

Referensnummer: A980333


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Ulf Martinsson, Enhetschef

Telefon: 0702611008


Fackliga kontaktpersoner

Birgitta Nodlycke Tel: 0340-697606, vardagar kl 8.00-10.00


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter