Sök

Barnskötare, Prästakullens förskola


Om arbetsplatsen

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har cirka 64 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 800 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Prästakullens förskola ligger alldeles bakom Sjukhuset i Varberg och är en förskola med ca 65-70 barn. Förskolan har influenser av Reggio Emilia och har både en ateljerista och en pedagogista anställda.


Arbetsuppgifter

Vi söker en flexibel barnskötare som tycker om att arbeta i en föränderlig verksamhet och vill arbeta som kvalitetshöjare. På förskolan arbetar vi utifrån ett projektinriktat och utforskande arbetssätt. Det innebär att barnens intressen och nyfikenhet är i fokus för undervisningen. Vi delar under förmiddagen upp barnen i mindre projektgrupper. Varje grupp har två pedagoger knutna till sin grupp, detta för att lättare kunna följa barnens intressen, behov och utveckling. Övrig tid är grupperna knutna till respektive arbetslag. Som kvalitetshöjare på Prästakullens förskola har man en viktig roll man då man går in och täcker upp i parkonstellationerna vid sjukdom, möten eller helt enkelt där det behövs. Som kvalitetshöjare har man möjlighet att lägga all sin fokus på barnen. Vi tror att du kommer passa bra hos oss om du är glad, flexibel och nytänkande.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning, Barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande som bedöms likvärdig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Intervjuer kan komma ske löpande under annonseringstiden. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-06-20

Referensnummer: A886041


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Löneform: Individuell lönesättning, ange löneanspråk.

Arbetstid: Heltid100%

Tillträde:


Upplysningar

Linda Westlund, Förskolechef

Telefon:


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0721-51 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter