Sök

Sjuksköterska inriktning psykiatri Varbergs Kommun


Om arbetsplatsen

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. I dag är vi cirka 4 800 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Socialförvaltningen erbjuder ett självständigt och omväxlande arbete inom vård och omsorg där du kan arbeta på varierande tider. Arbetar du med vård och omsorg i Varbergs kommun så är du i en organisation där vi sätter människors behov av hjälp i centrum. Det handlar också om att bemöta alla med respekt. Kvalitet inom socialt arbete betyder att vi levererar omsorg och service som motsvarar den enskildes behov. Vi arbetar utifrån ett rehabiliterande synsätt där vi i alla led fokuserar på de resurser och den vitalitet som finns hos varje människa.


Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss kan vi erbjuda ett självständigt och omväxlande arbete där du ansvarar för patienter inom såväl hemsjukvård, funktionsnedsättning som äldreboende. I denna tjänst ingår att du i första hand är patientansvarig sjuksköterska för patienter med psykiatrisk diagnos och- eller missbruk/beroendeproblematik och att du även arbetar konsultativt mot övriga team i frågor inom dessa områden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har erfarenhet av arbete inom psykiatrisk vård. Du ska ha goda kunskaper inom områdena samsjuklighet och missbruk/beroendeproblematik. Vidareutbildning inom psykiatri är önskvärt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, där vi värdesätter bra bemötande, samarbets- och organisationsförmåga. God datavana och körkort erfordras.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-06-18

Referensnummer: A884037


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse


Upplysningar

Jesper Sjölund, Enhetschef Hälsosjukvårdsenheten

Telefon: 070-825 47 60


Fackliga kontaktpersoner

Peter Holm Tel:


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter