varningsikon

2020-06-18 08.25

Viktig information till allmänheten i Varbergs kommun

Bevattningsförbud råder i hela Varbergs kommun fr.o.m. den 18 juni. Du hittar även vår samlade information med anledning av covid-19 via länk nedan.

Läs mer

Sök

Ekonomibiträde/Lokalvårdare till poolen


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss?


Arbetsuppgifter

I den fasta bemanningspoolen arbetar du på olika enheter inom Kost och städ. I arbetsuppgifterna ingår bl.a. salladsberedning, koka/pasta/potatis/gryn, tillreda frukost som gröt och förbereda mellanmål. Vidare ingår servering, sköta disk, egenkontroll för köket digitalt samt beställning av varor digitalt. I lokalvården ingår daglig städning samt att kunna hantera städmaskiner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är positiv, har service- och ansvarskänsla och tycker om att arbeta med människor. Du ska ha servicetänk med kunder och personal i fokus. Livsmedelslinje alt Storhushåll och restaurang linje eller likvärdig utbildning Lokalvårdsutbildning PRYL/SRY med certifiering eller liknande utbildning Dokumenterade kunskaper i Word och Outlook Körkort B Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift


Övrigt

Om du erbjuds anställning är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Kommunens policy är att erbjuda alla sina anställda önskad sysselsättningsgrad. Det innebär att även för de tjänster som utannonseras som deltider, så finns möjlighet att önska högre sysselsättning. De utökningar som erbjuds kan innebära kombinationer av arbetsuppgifter och arbetsplatser. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-07-02

Referensnummer: A963560


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Löneform: Individuell lönesättning tillämpas.

Arbetstid: Deltid87,5%

Tillträde:


Upplysningar

Carina Hansson, Administratör person/lön

Telefon: 0340-697178


Sophia Ånhed, Enhetschef / Verksamhetsutvecklare

Telefon: 0702697174


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 072-151 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter