Sök

Handläggare med ansvar för tentamen och Yrkeshögskola


Om arbetsplatsen

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 64 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är vi cirka 4 800 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Campus Varberg är en del av Varbergs kommun och ingår i Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen. Vår verksamhet ligger i attraktiva lokaler alldeles intill västerhavet, ett stenkast från järnvägsstationen med bra kommunikationer till bland annat Göteborg. Hösten 2019 har vi ca 1 200 studerande fördelade på 5 högskoleprogram och 13 yrkeshögskoleprogram.


Arbetsuppgifter

Tjänsten ingår i arbetslaget för service och support som leds av en enhetschef. Arbetslaget ansvarar i huvudsak för övergripande administration, reception och mottagning, lokalfrågor, vaktmästeri och IT-support. Arbetet innebär - Huvudansvar för tentamensorganisation avseende högskole- och yrkeshögskoleutbildningar. Tentamensadministrationen omfattar samordning kring timanställda tentamensvakter (totalt ca 25 personer) samt allt från att ta emot, kopiera och skicka tillbaka tentamina, till att utveckla och kvalitetssäkra rutiner och administrativa verktyg. Arbetet utförs dels självständigt, dels i nära samarbete med ansvariga utbildningsanordnare och högskolor. - Huvudansvar för administration avseende yrkeshögskoleutbildning. Administrationen omfattar allt från grundläggande kursregistrering och antagningshantering till utveckling av administrativa verktyg och rutiner. Arbetet utförs dels självständigt, dels i nära samarbete med ansvariga utbildningssamordnare och utbildningsanordnare. - Delansvar för administration avseende kommunal vuxenutbildning. Administrationen omfattar allt från grundläggande kursregistrering och antagningsstöd till utveckling av administrativa verktyg och rutiner. Arbetet utförs dels självständigt, dels i nära samarbete med ansvariga utbildningssamordnare och utbildningsanordnare. - Arbete i Campus Varbergs reception.

Kvalifikationer

Vi söker dig som - har relevant examen från högskola, kvalificerad yrkeshögskola, yrkeshögskola eller motsvarande - kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska - kan kommunicera på ett tydligt och korrekt sätt i kombination med att lyssna in andra - har mycket god datorvana - har förmåga och vilja att utveckla administrativa verktyg, rutiner och strukturer inom ditt arbetsuppdrag - är flexibel och har god förmåga att snabbt anpassa dig till nya eller förändrade krav och förutsättningar - kan arbeta strukturerat och noggrant samt självständigt planera och driva ditt arbete - kan arbeta tillsammans med andra - tar stort ansvar för såväl eget arbetsområde som helheten Vi ser gärna erfarenhet från likvärdiga arbetsområden.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag! Läs mer: www.campus.varberg.se


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-11-12

Referensnummer: A912057


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Löneform: Ange eventuella löneanspråk.

Arbetstid: Heltid

Tillträde: Snarast möjligt efter överenskommelse.


Upplysningar

Ann-Mari Jägryd, Enhetschef

Telefon: 0705-488305


Fackliga kontaktpersoner

Carmen Mangas Tel: 073-0337425


Stefan Heland Tel: 0340-697433


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter