Sök

Barnskötare, Bumerangens förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Under fem veckor har vi sommaröppen förskola på Bumerangens förskola på Brunnsberg i central Varberg. Barnen under de här fem veckorna är i från de närliggande förskolorna Brunnsberg, Frode, Ramlyckan och Trädlyckan samt från Bumerangen. Vi har som regel två - tre avdelningar öppna på Bumerangen under perioden beroende på antalet barn.


Arbetsuppgifter

Vi söker nu en till två ansvarstagande barnskötare som är beredd att arbeta hela sommarperioden mellan veckorna 27-32 och som kommer att vara spindeln i nätet under de här veckorna. Varje vecka arbetar det upptill dig/er ordinarie personal från förskolorna i området men vi önskar minst en person som arbetar alla veckorna sammanhängande och kan ta ansvar så att vår sommaromsorg för barnen fungerar på bästa sätt. Upptill ditt/ert vanliga uppdrag i barngrupp så önskar vi att du/ni ser över bemanningen på förskolan varje dag och sköter ev. kontakt med administratör och bemanningspool vid behov av vikarieanskaffning.

Kvalifikationer

Barnskötare alt. annan likvärdig utbildning. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

1-2 tjänster. Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2023-03-20

Referensnummer: A1204536


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: 100%

Tillträdesdatum: 2023-07-03

Tillträde: Enligt överenskommelse

Varaktighet: 11 dagar - 3 månader

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Emma Torstensson, Rektor

Telefon: 0768-98 70 40


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0721-51 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter